Преминете към основното съдържание

Кажете край на проблемите с кожата на лицето!

18.05.2016 г.

Notino

Прочитане за 5 минути

Отдавна вече не сте в юношеските си години, а ви мъчат мазна кожа и акне? Каквото и да правите лицето ви винаги лъщи и не можете да се оттървете от пъпките? Точно предназначена за подобни проблеми е серията Normaderm на Vichy. Тя е създадена в помощ на всички зрели жени, които страдат от проблемна кожа.

Красивата и здрава кожа стои в основата на вашето самочувствие и ако не успявате да я поддържате такава, това със сигурност рефлектира и върху самоувереността ви. При лечението на акне в зряла възраст е важно да знаете, че зрялата кожа е напълно различна от юношеската. Поради тази причина е необходимо към нея да се подхожда по различен начин и да й се предостави подходящата козметика.

Акнето през пубертета се характеризира като преминаваща фаза, докато при зрелите жени този проблем се възприема по много по-негативен начин и се превръща в социален недостатък. Акнето в зряла възраст трябва да се лекува, а днес Vichy ни предоставя лесен начин за справяне с този проблем лесно и бързо.

Най-напред трябва да се разтълкува както механизма, който атакува този проблем, така и да се идентифицират специфичните симптоми. С напредването на възрастта, кожата ни се възстановява по-бавно, симптомите на несъвършенства по кожата се вложават и справянето с тях става много по-трудно. Ето заради това, лабораториите на Vichy разработват специална грижа Normaderm, съобразена с потребностите на зрелите жени, които упорито се борят против акнето и мазната кожа.

Какво причинява акнето в зряла възраст?

Състоянието на кожата ни се влияе от няколко фактора. Първо, съществуват вътрешни фактори като генетика, бактериална флора и хормонален цикъл - до 83% от жените потвърждават ,че несъвършенствата по кожата се причиняват от менструалния цикъл. Огромно влияние върху върху състоянието на нашата кожа също са и външните фактори, които се появяват благодарение на това, че сме способни сами да си ги причиним. Такива фактори са недоспиването, пушенето, начинът на живот, замърсената околна среда, UV- лъчението и стресът. Опитайте се да ги избягвате.

Normaderm ще промени живота ви!

Ако сте над двадесет, тридесет ,дори шейсет годишна възраст и непрекъснато ви мъчи акнеозната кожа, вярвайте ,че не става въпрос за частична причина, а за съвкупност от горепосочените фактори. Върху това са били фокусирани лабораториите на Vichy и впоследствие са разработили иновативната грижа с името Normaderm, позволяваща на жените да поемат контрол върху кожата си и по този начин да променят живота си. Normaderm представя комплексна грижа и разрешава всички проблеми, за които се досещате- хидратация, пъпки, пигментни петна, повърхност на кожата и пори.

Серията Vichy Normaderm е толкова ефикасна, благодарение на комбинацията от активни съставки, която се появява след единадесет годишни изследвания и награждава козметичната серия с тринадесет патента.

Активни съставки в серията Normaderm

  • Абсорбент на себума Air Licium- съдържа се в 99% от въздуха, открит е в космически изследвания и е най-лекият компонент в света.
  • Коректор за несъвършенства Phe Resorcino l- има значителни депигментиращи свойства и способността да намалява образуването на меланин.
  • Намаляване на пъпките благодарение на комбинация от салицилова киселина и LHA - дълбоко почиства и успокоява кожата с тенденция към несъвършенства.
  • Глицерин за комфорт на кожата- осигурява дълготрайна 24-часова хидратация, без да оставя мазен филм върху кожата.

Какво със сигурност препоръчваме да използвате?

Серията Vichy Normaderm включва широка гама от безупречни продукти, като в основата им са мицеларната вода, разкрасяващата грижа и локалната грижа против акне Hyaluspot.

Мицеларна водаVichy Normaderm

Деликатно почиства мазната и проблемна кожа, както и зоната около очите. С нея лесно ще отстраните грима си. Не се изплаква. Аз лично я ползвам и мога само да ви я препоръчам.

Разкрасяваща грижа против несъвършенства Vichy Normaderm

Осигурява непрекъсната хидратация и подхранване на кожата. Уеднаквява, изглажда и матира кожата. Предотвратява разширяването на порите. Има свежа текстура.

Локална грижа против акне Hyaluspot

Целенасочена грижа против локални несъвършенства. Изолира кожата от останалите несъвършенства и по този начин я предпазва от замърсяване. Има антибактериални ефекти, отпуска порите, премахва възпаленията, предотвратява образуването на белези. Помага за подмладяването на кожата.

Милена, enzo.bg