Преминете към основното съдържание

Изберете си аромат спрямо числото на живота ви. Ние ще ви посъветваме как да го направите!

13.02.2024 г.

Jana Uhlir

Прочитане за 6 минути

От кой тип сте вие – авантюрист, мечтател или реалист? Числото на вашия живот ще ви разкрие не само положителните качества от характера ви, предизвикателствата, с които можете да се сблъскате, но и идеалния аромат, който завършва вашата личност. Опитайте и ще се изненадате колко голямо е съвпадението.

Знаете ли кое е числото на живота ви? Лесно е и няма да ви трябва сложна математика, за да го изчислите: събирайте отделните цифри от датата си на раждане, докато получите едноцифрено число. Трябва ли ви конкретен пример? Аз например съм родена на 24.3.1981 г., така че 2 + 4 + 3 + 1 + 9 + 8 + 1 е равно на 28, после 2 + 8 е равно на 10, а 1 + 0 е 1. Числото на моя живот е 1. 

За креативните, чувствителните и оптимистите

1.Креативните единици

Те са креативни, независими, самостоятелни и амбициозни. Знаят какво искат, понякога е трудно да се постигне компромис с тях и могат да ви изненадат с егоцентризма си.

Подходящи аромати за единиците: 

Перфектни са свежите цитрусови аромати, които осигуряват на единиците енергия, за да могат да изпълнят желанията си. За тях са подходящи и пикантни аромати, които са оригинални и отличаващи се като самите единици.

2.Чувствителните двойки

Всички харесват чувствителните и състрадателни двойки, защото с тях лесно се работи и общува. Благодарение на своята дипломатичност те изглаждат споровете и успяват да постигнат дори и невъзможното. Може да страдат от нерешителност и прекалено голяма зависимост от другите. 

Подходящи аромати за двойките: 

Отиват им деликатните цветни и романтични аромати с нотки на ванилия, роза или лавандула, плодовите аромати с ухание на праскови, круши или малини. Подхождат им и земните и хармонични дървесни аромати с леко ухание на сандалово дърво и кедър и парфюми с нотки на амбра или мускус.

3.Оптимистичните тройки

В компанията на тези креативни, оптимистични и вдъхновяващи личности светът веднага изглежда по-забавен. С тях се общува лесно, тъй като винаги ще ви изслушат и ще ви посъветват. Понякога се изгубват в маловажните неща и лесно се разсейват. 

Подходящи аромати за тройките: 

Отиват им аромати, съдържащи сандалово дърво, което носи усещане за спокойствие и релакс, или мента, която подпомага концентрацията. Подхождат им и оптимистични и свежи плодови аромати или парфюми с ухание на далечни земи и екзотика, които ще подпомогнат тяхната креативност.

За грижовните, авантюристите и домошарите

4.Практичните четворки

Практичните, грижовни и стабилни четворки винаги са здраво стъпили на земята, а благодарение на изключителната им лоялност винаги може да разчитате на тях. Понякога имат нужда от другите, за да избягат от своя инат и консервативно мислене.

Подходящи аромати за четворките: 

Ще ги зарадвате с елегантни и изтънчени шипрови аромати, парфюми с нотки на черен чай или бергамот и аромати, съдържащи мента или евкалипт, защото те създават усещане за чистота. Четворките обичат да си купуват и аромати с пикантни нотки

5.Неудържимите петици

Мечтаете за приключения? Петиците са истински купонджии. Със своята неудържимост, свободомислеща натура и жизненост, те вдъхновяват другите, за да се наслаждават на живота с пълни шепи. Лесно се адаптират и рядко се обиждат. Внимавайте обаче, могат да бъдат безотговорни и импулсивни.

Правилните аромати за петиците:  

Водните парфюми, вдъхновени от морето, водата или дъжда напомнят за техните мечти за океански пътешествия. Усещане за тропическо приключение създават и ароматите с нотки на екзотични цветя, като например иланг-иланг. За петиците са подходящи и цитрусовипикантни или дървесни нотки, като например кедър, ветивер или сандалово дърво, които символизират смелостта и силата.

6.Хармоничните шестици

Любящите шестици поставят на първо място своето семейство и приятели, те са отговорни, закрилящи и обичат хармонията. Тяхната грижовност и жертвоготовност понякога преминава границите и често пъти не намират време за самите себе си.

Подходящи аромати за шестиците: 

Идеалният избор са аромати с нотки на шоколад, ванилия или карамел, които създават усещане за уют и радост от щастливите семейни моменти. Обожават и цветни парфюми с нотки на лавандула и жасмин и ориенталски парфюми с базови нотки на ванилия, носеща усещане за топлината от камината вкъщи.

За мистиците, любителите на лукса и идеалистите

7.Мистичните седмици

Обичат да анализират хората и събитията, търсят по-висш смисъл на живота и обожават мистиката. Те са мъдри, леко загадъчни и създават впечатление, че знаят за живота повече от другите. Понякога изненадват със своята интровертност и често остават неразбрани от другите.

Подходящи аромати за седмиците: 

Истинско попадение са ориенталските и мистични парфюми, съдържащи уд, ветивер, агарово дърво, мускус и тубероза. Обичат цитрусови аромати с екзотични акорди, като бергамот и юзу, както и парфюми с деликатно ухание на ванилия или боб тонка.

8.Успешните осмици

Те преследват мечите си, а амбициите им стигат до небето и обикновено се гордеят с големите си успехи. Обожават лукса, качествените неща и са по-скоро материалисти. Благодарение на своята практичност се справят с всичко. Понякога обаче могат да бъдат твърде претенциозни и прекалено фокусирани върху резултатите. 

Подходящи аромати за осмиците: 

Обичат луксозни и скъпи аромати от най-високо качество. За тях са идеални ароматите на кожанишовите парфюми, цветните аромати с ориенталски нотки, като иланг-иланг и тубероза, или ориенталските аромати с нотки на тамян.

9.Идеалистичните деветки

Те виждат живота и хората около себе си в по-добра светлина и приемат всяко събитие откъм положителната му страна. Винаги са готови да помогнат на другите, тяхната емпатия и алтруизъм правят света по-добро място. Надарени са и с креативност. Понякога обаче може да бъдат възприемани като много чувствителни или прекалено емоционални. 

Подходящи аромати за деветките: 

Отиват им меките дървесни аромати с кедър, които символизират спокойствие и уют или аромати с нотки на мед или карамел, носещи усещане за сладка нежност. Обичат и деликатните и елегантни аромати с нотки на теменужка или орхидея и свежите, лъчисти плодови аромати с нотки на круша или праскова. 

Съвпада ли избраният от вас аромат с числото на живота ви, или обичате да комбинирате и да редувате парфюмите спрямо настроението или сезона?