Преминете към основното съдържание

Изберете с нас най-красивите подаръци за майки и баби. С какво да ги зарадваме тази година?

7.11.2022 г.

Notino

Прочитане за 4 минути

Майките и бабите са най-скромните хора в целия свят – от нищо нямат нужда и не искат нищо, защото имат всичко. Ето защо те заслужават най-доброто от най-доброто. Затова ще оставим престилките и готварските книги за друг повод и тази година за Коледа ще ги поглезим и ще им доставим радост, голяма колкото любовта им към нас. Хайде да разгледаме най-добрите идеи за коледни подаръци за майки и баби.

Подарък за мама: миг спокойствие

Едва направили питката, тичат да украсяват елхата и да опаковат (или да търсят) подаръци. Нямат нито миг покой. След такава суетня единственият, който може да им припомни какво е почивка и да им осигури релакс, е именно дядо Коледа. Можете да ги настроите на вълна почивка благодарение на козметичните подаръци за майки и баби за Коледа, сред които са масажни четки, ароматни масла, соли и пяна за вана или прелестни ароматни свещи. Защото безгрижните спа преживявания могат да се подготвят и у дома!

Ще бъдат забелязани край ваната

Грим, с който ще засияят

Не ходят без яркочервено червило дори да изхвърлят коша, или по-скоро са привърженички на естествената красота? Бързат да прочетат за новите нюанси на лаковете за нокти или оформят маникюра си само с лек гланц? В която и група да попадат, подаръците от категория грим са евъргрийн, който привлича всяка жена, без значение от броя на свещичките върху тортата, ще видите. Или пък по-скоро би им подхождала красива кутия за бижута, серум за растеж на миглите и нови четки?

Коледен избор от декоративна козметика

Ако не посееш нещо, няма да пожънеш нищо

Всяка жена, независимо от възрастта, може да има мека като кадифе кожа на лицето. Дневна грижа или нощна грижа, кремове за нежни ръце, околоочна грижа, балсами за тяло… изборът от продукти е необятен като прегръдката на баба и почти няма начин да сгрешите. Под светещата елха прелестно ще изпъкнат и козметичните подаръчни комплекти. А доколкото познаваме добре бабите си, знаем, че ще използват красивата им кутия, за да ни сложат в нея нещо за хапване на изпроводяк.

Вкъщи както в козметичния салон

Съюзниците в банята – супер подарък за мама

Вероятно с радост ще ги пробват, но сами никога няма да ги купят. За какво става въпрос? За електрическите помощници в банята – четки за почистване на лицето, маши, загряващи се ролки за коса, сешоари, преси за коса или електрически четки за зъби. Хвърлете незабелязано поглед какво липсва в банята и изискано допълнете арсенала им за разкрасяване. Изненадата и радостта са гарантирани!

Оставете работата на страхотните помощници

Ароматен подарък за мама и баба

Коледа без аромати е немислима, а с парфюма винаги залагате на сигурно. Коледните празници са и страхотна възможност да купите нещо по-луксозно, което друг път не бихте си позволили – например аромат за коса, нишов парфюм или цял парфюмен комплект.

Супер идеи за ароматни пакети

Хранителна добавка под елхата като подарък за мама? Защо не?

Повечето от нас на първо място пожелават здраве на майките и бабите си, но какво да направим, за да се радват на такова? С идеите от категория здраве можете поне малко да допринесете за сбъдването на мечтата им. Хранителни добавки за красота на косата, кожата на лицето и ноктите, разтворим колаген или добавки за подпомагане на имунитета – на пръв поглед може и да не изглеждат толкова атрактивни, колкото палитра с гримове, но красотата всъщност идва отвътре! Спортистките със сигурност ще оценят магнезия или коензимите за подпомагане на физическата издържливост. Win-win!

И макар за нашите майки и баби най-хубавият подарък да е това, че за празниците всички се събираме заедно, идеите ни за дарове са второто най-добро, което можете да им подготвите под елхата. Дали успяхме да ви вдъхновим с идеите си и вече тичате да купувате коледни подаръци за майка си и любимите баби?