Преминете към основното съдържание

Избрахме най-хубавите подаръци за вашите деца. И за вашите тийнейджъри!

26.10.2022 г.

Notino

Прочитане за 2 минути

Изборът на подарък, с който наистина да зарадвате децата, понякога е огромно предизвикателство. Малките винаги се радват на играчки, но трудно ще впечатлите младежите и девойките с плюшено мече. Затова сме тук със съвети за подаръци за деца и подрастващи!

Коледа наближава, а с нея расте и паниката – какво да изберем за подарък на децата? Вече са преминали възрастта на играчките? Затова сме тук с най-добрите идеи за подаръци за деца и тийнейджъри от света на красотата и здравето! Ароматът ще зарадва и най-капризните, свещта ще създаде желаната атмосфера на момичешките партита, а момчетата ще оценят продуктите за коса, с които могат да се издокарат пред момичетата!

Първо домашно спа

Кой не би се зарадвал на една хубава вана, пълна с балончета или пък с ароматни соли за вана? Луксозната пяна за вана е страхотен подарък не само за момичета, но и за момчета! Макар че няма да се похвалят с това в училище! А ако децата са малко по-големи, със сигурност ще оценят и една ароматна свещичка в банята. Прекрасна подготовка за бъдещи романтични вечери!

Най-добрите продукти в зоната за релакс

Ароматни нещица за нашите деца 

Момиченцата откриват ароматите самостоятелно и често се случва, когато малката дама минава наоколо, подозрително да ухае точно като вас. Затова вашият собствен парфюм е прекрасен подарък за дъщеря ви! А момчетата? На тях понякога трябва да им се обясни, че „силният аромат на мъж“ е подходящ само за Дивия запад. Ето защо парфюмът също е прекрасен (и необходим) подарък за подрастващия син!

Опитайте за подарък

За любителите на модата

Сега да оставим за малко момчетата настрана и да помислим за подаръци за момичетата. Лак за нокти, аксесоари за коса и първа палитра грим със сигурност ще ги зарадва! За коледен подарък подхождат гримове и лакове с приказни мотиви, а за тийнейджърките можете да вземете и истински фон дьо тен за пораснали девойки!

Най-подходящите цветове за момичета

Косата – короната на красотата

Аксесоарите за коса винаги носят радост. Цветни ластичета и фибички за малките модни последователки, гел, вакса или паста за момчетата, а за подрастващите девойки може и хубава четка за коса, която не накъсва косъма. А също и сешоар, който суши с умопомрачителна скорост!

Забавни подаръци за коса

Това са нашите съвети за коледни подаръци за деца и тийнейджъри! Изберете сред ароматите и парфюмите, продуктите за коса или за баня.