Преминете към основното съдържание

Inboxing: Всичко, от което имате нужда за опушен грим. В една чантичка!

30.08.2023 г.

Iva Davies

Прочитане за 3 минути

Ако търсите продукти, с които да създадете лесен и ефектен опушен грим, значи сте на правилното място. Избрахме за вас must-have продуктите, без които няма да се справите отлично.

Какво всъщност представлява т. нар. опушен грим? Първото, което ви идва на ум, са наситено черни очи. Но това съвсем не е задължително. Касае се за грим, който е най-тъмен при миглите и постепенно изсветлява в посока към веждите. Можете да го създадете в различни цветове. Златист, син или зелен – зависи единствено от вас. Нужно е да се ръководите единствено от правилото, че най-тъмният цвят ще бъде винаги буквално върху линията на миглите. Избрахме за вас продукти, с които да се радвате на зеленикав, кафяв или златист опушен грим. Какво ви е нужно?

Какво ви трябва за опушен грим на очите

1.Моливът е основата

Рамкирайте цялото око с черния молив за очи Clinique Quickliner for Eyes. Изобщо не се старайте да сте прецизни, после линията ще се втрива до получаване на желания ефект. Трябва да е достатъчно плътна, за да можете да я използвате върху целия клепач.

2.Оцветете се

Сега вземете палитрата сенки за очи Lancôme Hypnôse Palette 5 Couleurs, нюанс „Bronze Absolu“, и нанесете сенките по цялото око. При миглите заложете на най-тъмния нюанс от палитрата.

3.Очертайте от край до край

За екстра драматичен поглед използвайте очната линия в писалка Maybelline Tattoo Liner Ink Pen. С нея можете да очертаете само тънка линия близо до миглите или спокойно да се отпуснете и да направите по-изразителна линия, която да продължите към слепоочията.

4.Спиралата никога не е достатъчно

Идва ред на миглите. Изобщо не се притеснявайте и нанесете по тях няколко пласта от спиралата Bobbi Brown Smokey Eye Mascara. Извива миглите, подчертава ги и ги подготвя за нанасянето на изкуствени мигли.

5.Екстра мигли – короната на красотата

За да не изглеждат прекалено малко, смело използвайте изкуствени мигли. Опитайте например миглите Ardell Wispies. Погледът ви ще стане супер пленителен.

6.Четките помагат

Разбира се, няма да се справите с опушения грим без четки. Комплектът Notino Luxe Collection Eyes & brow brush set съдържа всички четки, които ще ви бъдат нужни за опушения грим. А освен това са в красив калъф, така че никога няма да се загубят.

7.Опаковайте всичко

Можете да опаковате всички съкровища за опушения грим в козметичната чантичка от комплекта Notino Travel Collection Set of travel cosmetic bags

За опушен грим пробвайте

Това са всички продукти, които ви трябват за опушен грим – красиво опаковани в една чантичка. Не забравяйте да изгледате и нашето Inboxing видео.