Преминете към основното съдържание

Inboxing: ТОП чантичка с педикюр за минималисти

25.07.2023 г.

Iva Davies

Прочитане за 3 минути

Поредната серия от поредицата ни Inboxing е тук! Този път ще ви покажем от какво имате нужда, за да оформите перфектния педикюр вкъщи. Кои са задължителните за тази цел продукти?

Лятото и времето на отворените обувки наближават и ви се иска да се погрижите порядъчно за пренебрегваните си през зимата крака? Защото вероятно и вие, подобно на нас, през зимата имате по-важни неща за вършене, отколкото всяка неделя да пилите петите си и да лакирате ноктите на краката. Нали всичко е скрито под чорапите! Подготвихме за вас чантичка с основните продукти, с които лесно ще се справите с домашния педикюр, но в същото време няма да заемат половината ви баня. 

Минималистичен педикюр

1. Гореща баня

За да омекотите кожата на петите си, потопете краката в приятно топла ваничка, в която сте сипали ароматната сол за баня за крака Kneipp Foot. Не само ухае божествено, но и прелестно освежава и отпуска краката.

2. Ред е на петите

Сега идва физически по-трудната част. Да отстраним от петите затвърдялата кожа. Страхотен помощник тук е стъргалката за пети Magnum Natural.

3. Красиви нокти

Петите са готови, прехвърляме се към ноктите. Изрежете ги и ги подравнете добре, за да не врастват. Със специалните клещи за нокти Magnum Feel The Style това ще е истинско удоволствие.

В чантичката сложете

4. Ако не посееш нещо, няма да ожънеш нищо

Накрая не забравяйте старателно да намажете краката. Защото мазането е изключително важно не само за тях. Опитайте крема за крака Neutrogena Norwegian Formula® Intense Repair. Съдържа пантенол и глицерин, които перфектно хидратират и подхранват краката ви.

Съвет от редакцията: Мажете краката си всяка вечер и обувайте чорапи. Ще имате пети, нежни като коприна.

5. Добавете цвят

Ако ноктите без покритие ви се струват скучни, не се притеснявайте да използвате цветен лак за нокти. Например този смарагдовозелен NOBEA Day-to-Day Gel-like Nail Polish е наистина божествен. За да ги лакирате по-лесно, разделете пръстите си с разделителя BrushArt Berry Foam toe separator & Nail file set.

6. Нека всичко ви е под ръка

За да не се налага да се чудите къде сте сложили някой от помощниците за педикюра, съберете всичко в козметичната чантичка Notino Pastel Collection Make-up case, така винаги ще са ви наблизо.

Е, готови сме, това са основните продукти за педикюр, събрани заедно. Хвърлете поглед и на нашето Inboxing видео.