Преминете към основното съдържание

Inboxing: Тези подаръци ще зарадват вашата половинка за Свети Валентин!

7.02.2024 г.

Iva Davies

Прочитане за 3 минути

Независимо дали празнувате Свети Валентин, ние от редакцията мислим, че: „Всеки повод да купите подаръци за себе си или за любимите си хора си струва!“ Избрахме тези, които ще ни зарадват на Свети Валентин (и не само).

И без значение дали ще се вдъхновите от идеите за себе си, за партньорката си или за приятелка, ние сме напълно сигурни, че радостта от всеки подарък от нашите предложения ще бъде безкрайна. С какво можете да (си) доставите радост?

1.Вагинални топчета

С еротични играчки никога няма да сгрешите (особено когато предварително знаете „вкуса“ и нуждите на партньорката си). Същото важи и за вагиналните топчета Lelo Hula Beads. Освен че укрепват тазовото дъно, те вибрират и се въртят, а формата им помага за масаж на G-точката. Можете да ги управлявате дистанционно. А когато ги поверите в ръцете на партньора или партньорката си, невероятното преживяване е гарантирано.

2.Стимулиращ гел

Стимулиращият гел High on Love Stimulating O gel е създаден специално за жени. Той увеличава желанието за секс, снабдява с кръв интимната зона и ви осигурява наистина интензивни оргазми. Смело го използвайте в любовната игра – а след това просто се отпуснете на вълната на безкрайния екстаз.

3.Луксозен парфюм

Дори и да не ви изглежда така, подаръкът под формата на парфюм е много интимен и личен, тъй като не е лесно да изберете аромат, в който вашата партньорка ще се влюби. Но колко е хубаво усещането, когато успеете... Опитайте например с парфюма Lancôme La Vie Est Belle. Цветният и плодов аромат ще се хареса на всяка дама с романтичен дух.

Ще зарадва всяка жена за Свети Валентин

4.Олио за коса

На Свети Валентин е добре да покажем любов не само към партньора си, но и към себе си. А най-добрият начин да изразим любовта си към себе може да бъде, да речем, ритуал с олио за коса. Подхранва косата, осигурява ѝ блясък и мекота, а олиото Aveda Nutriplenish™ Multi-Use Hair Oil например придава на косата невероятен аромат.

5.Свещ за масаж

Класическата ароматна свещ може да създаде романтична атмосфера, но опитвали ли сте еротична свещ за масаж? С нейна помощ ще създадете чувствена и интимна атмосфера. Свещта Flagranti Massage Candle Sandal Wood ухае на сандалово дърво и съдържа феромони, които засилват еротичното привличане. 

6.Козметична чантичка

Независимо дали искате да зарадвате себе си, или с помощта на нашите съвети ще изберете подарък за Свети Валентин за някой друг, козметичното куфарче Notino Pastel Collection Make-up case е перфектният избор за вас. 

А вие какво мислите? Празнувате ли Свети Валентин? Дори и да не го празнувате, този път си доставете радост. И не забравяйте да изгледате видеото ни!