Преминете към основното съдържание

Идеи за подарък за мъж за Коледа

13.11.2017 г.

Notino

Прочитане за 4 минути

Смятате, че козметиката няма да успее при мъжете? Вярно е обратното! Схващането, че от истинския мъж трябва да се усеща пот, вече със сигурност не е вярно.

Днешните мъже внимателно се грижат за своя външен вид. Изберете нещо специално за своите мъже или прибавете малко шеговитост и успехът е гарантиран. Направете с нашите идеи най-изненадващия коледен подарък за мъж!

Подарък за приятеля или съпруга

Можете хитричко да избирате коледния подарък за партньора. Не е нужно да е предназначен само за него, но и за двама ви. Погледнете ароматните масажни масла или чувствените продукти за баня! Можете да отпразнувате приятни моменти заедно веднага след Рождество Христово.

Ако у дома имате мъж с брада, тогава вижте грижа за брада. Качествени восъци, балсами, масла, сапуни, машинки за подстригване или четки ще зарадват всеки мъж, гордеещ се със своята поддържана брада. А какво да кажем за цял комплект грижа за брадата в луксозно стилово изпълнение?

Парфюмът също е идеален подарък за мъж. Но не просто какъвто и да е! Поразгледайте нишовите парфюми и му изберете уникален, отличителен аромат, който той никога не би избрал сам!

Подарък за татко за Коледа

Вероятно всички се колебаем с избора на подходящ подарък за татко. Всяка година е трудно и предизвикателно да измислим нещо ново и небанално. Опитайте с избора на, да речем, специална електрическа самобръсначка с цяла поредица разширени функции и атрактивен дизайн! Актуален хит са самобръсначките с мотив на „Междузвездни войни“, които ще зарадват всеки ентусиазиран почитател. Към самобръсначката може да добавите красив подаръчен комплект с продукти афтършейв и сюрпризът е напълно готов.

Отлична идея е и подаръчният комплект парфюми в луксозна опаковка. Парфюм, към него душ гел, балсам и дезодорант, ще умножат удоволствието на татко от любимия му аромат. Не се съмнявайте, че ще го възхитите с доказания през годините с качеството си Davidoff Cool Water Man с освежаващо водно ухание!

Коледен подарък за дядо

Одеколонът за дядо под елхата е просто класически. Няма как да сгрешите с него. Но можете да опитате и нещо друго? Напоследък се възвръща традиционното мокро бръснене и вашият дядо сигурно помни времето, когато четката за бръснене и класическата самобръсначка с ножчета са били употребявани от всички. Върнете му неговата младост! Например с комплекта HAWKINS & BRIMBLE Natural Grooming!

Ако предпочитате практичните коледни подаръци, тогава изберете за дядо тример за косъмчетата в носа! Практичен е и комплектът за грижа за краката с електрическа пила за пети. Ами ако добавите някаква дреболия, антиперспирант или шампоан?

Подарък за моя брат за Коледа

Ще зарадвате и братчето с подходяща козметика или парфюм. Достатъчно е малко да помислим. Може би нещо за стилизиране на косата, козметика за лице или парфюм от любимата му марка автомобили? Ако е сред тези, които обичат да седят с приятели на по бира, опитайте козметика от бира. Тя сигурно ще извае усмивка на лицето му.

Идеален подарък за моя брат може да бъде електрическата четка за зъби или качествената грижа за зъби. Вижте комплекта Swissdent Pure Promo Kit с четка, паста и вода за уста.

Подарък за приятел или колега

Придайте шеговитост на коледните подаръци! Ще разсмеете добрия приятел с подаръчен комплект за баня с патенце! А ако по-скоро търсите класически коледен подарък за колега, опитайте популярен мъжки парфюм, парфюмен комплект или за истинските любители на аромати комплект мини парфюми.

И нека не забравяме продуктите за коса. Красив комплект шампоан, балсам или стилизиращ гел, винаги ще донесат радост.Убедете се сами, че козметиката и парфюмите могат да бъдат отличен коледен подарък за мъж!