Преминете към основното съдържание

Електроуреди: Най-добрите коледни идеи за любителите на красотата и модерните технологии!

16.11.2022 г.

Notino

Прочитане за 4 минути

Искате да подарите нещо наистина стилно, модерно и едновременно с това полезно за здравето и красотата на цялото семейство? Ето ги най-добрите подаръци електроуреди. Сред тях ще намерите идеи за подаръци електроуреди за мъже и за жени, както и няколко съвета за младежи или по-възрастни хора, ако в семейството ви наистина всички са фенове на технологиите!

Подаръците електроуреди разкрасяват, грижат се и носят радост

Винаги е по-добре да изненадаш с нещо практично, отколкото да заложиш на обичайно заподозрените подаръци! Ако в дома ви важи горното изречение, електроуредите са перфектното решение за вас. Освен безкрайните миксери, прахосмукачки роботи и акумулаторни отвертки можете да потърсите изненада за Коледа и сред уредите, които се грижат за красотата или здравето.

Електроуреди като подарък за мъже

Предпочитат гладко лице или в момента се грижат за образцова брада и мустаци? Която и от двете възможности да важи при тях, в банята им ще намерите електрическа самобръсначка. Вижте дали не е дошло времето за подмяна на арсенала. Технологиите се развиват бързо и днес електрическите самобръсначки от последно поколение бръснат по различен начин, отколкото преди години.

Уреди за перфектно бръснене

Сред идеите можете да добавите и машинка за подстригване на брада и коса (достъпни са и специални продукти за господата, които бръснат цялата си глава – разбирайте, че доброволно са избрали живот без косми) или уреди, които избавят мъжете от не дотам приятните косъмчета в носа и ушите

Идеалните машинки за подстригване на коса, брада и тримери за косъмчета

Електроуреди като подарък за жени

През последните години модерните технологии навлязоха трайно сред разкрасяващите процедури и ние обожаваме този факт. Защо? Защото обикновено ни спестяват време и пари. И макар вероятно да не го изричаме на глас, много искаме да имаме повечето от тези „играчки“ вкъщи. 

Без значение дали навън е сурова зима или задушно лято, не понасяме необходимостта от постоянното отстраняване на нежеланите косъмчета. А това е проблем, който се решава например с домашен IPL епилатор! Често предпочитаме да си спестим и ходенето на маникюр и педикюр. А можем ли? Да, ако получим например комплект за гел нокти, със сигурност ще можем.

Най-добрата домашна епилация и маникюр/педикюр

Козметичен салон от удобството на хола

Перфектно чиста, здрава и подхранена кожа на лицето? И тук има подходящи коледни подаръци електроуреди. Зависи само какво ще изберете, защото предложенията са наистина много. Подаръците електроуреди под формата на ултразвукови шпатули за лице помагат за почистване и подмладяване на кожата, а освен това втриват козметичните продукти по-дълбоко в кожата. Страхотни са LED маските за лице. Разбира се, подходящи са и почистващи четки за лице… 

Струват си и уредите, които подпомагат микродермабразио, като че ли извършено в салон, или специалните продукти, които успяват чрез локален масаж да стегнат кожата в областта на лицето, шията и деколтето. 

Осигурете (си) красива, здрава и младежка кожа

Изберете подаръци електроуреди за здравето на цялото семейство

И за да не бъдат само за разкрасяване, много подаръци електроуреди ще се погрижат и за по-доброто ви здраве или за здравето на най-близките ви хора. Електрическите или звукови четки за зъби улесняват миенето на зъбите не само на тези, които не са привлечени от класическата четка. А зъбни душове повдигат денталната хигиена с още няколко нива нагоре.

Перфектна зъбна хигиена за всекиго

Релаксът за сетивата и подходящото настроение също се броят

И не сме свършили. Преди да ударите чертата на списъка с подаръци, помислете дали не бихте включили и нещо като ултразвуков дифузер и овлажнител за въздух. Помагат за подобряване на настроението в домакинството, но с правилните етерични масла могат да помогнат и при хрема, главоболие и други подобни проблеми.

Изберете ултразвуков дифузер според нуждите си

Избрахте ли вече най-добрите подаръци електроуреди? Ако сме ви помогнали дори малко, това ни радва много.