Преминете към основното съдържание

Доставете си радост само двамата! Подбрахме най-оригиналните коледни подаръци за двойки

28.10.2022 г.

Notino

Прочитане за 3 минути

Коледа, и особено навечерието на празника често са съпроводени от суматоха и стрес. Търсите подаръци за семейството, роднините и приятелите, но забравяте за себе си и партньора си? Няма проблеми, затова сме тук – да ви напомним, че е добре да се грижите не само за хората от своето близко и по-далечно обкръжение, но също и най-вече за себе си и партньора си. Затова сме подготвили идеи за най-хубавите коледни подаръци за двойки!

Подарете си приятни емоции

Независимо дали търсите оригинален подарък за двама или просто нещо дребно, със сигурност ще харесате някоя от идеите ни за коледни подаръци за двойки. Това може да е електронен козметичен уред, унисекс парфюм или продукт за грижа за кожата. Имаме идеи за общи подаръци за двойки във всички ценови категории. 

Красива кожа и за двамата

Вие вече владеете до съвършенство грижата за кожата, но партньорът ви трудно се ориентира в тази област? Или пък иска да ползва вашите кремове и серуми, но ароматът на продуктите ви не му допада? Купете продукти, които можете с удоволствие да използвате и двамата, пък и така ще спестите място в багажа, когато пътувате. И на рафта в банята също.

Допълнителен съвет: Не се притеснявайте и двамата да използвате платнена маска, например докато гледате телевизия. Това поне ще ви накара да поседнете за малко в цялата суматоха! 

Най-добрата унисекс грижа за кожата:

Не се страхувайте да използвате електроуреди

Електроуредите бавно, но сигурно намират път към домовете ни, затова не се притеснявайте да ги изпробвате и вие. Най-малкото защото ускоряват, подобряват и улесняват грижите, които полагате за себе си. Независимо дали става въпрос за по-добър сешоар, електрическа четка за зъби или масажор за лице. Имаме и една идея, която ще зарадва и двама ви под завивката. Какво ще кажете за еротични продукти?

Изберете нещо специално за себе си:

Не се страхувайте от гримовете!

Времето, когато гримовете бяха привилегия само на жените и екстравагантните мъже, отдавна отмина. Разбира се, не е необходимо да купувате сини сенки и залепящи се мигли, но малко тониращ крем или автобронзант няма да навредят на никого. И мъжете обичат да изглеждат свежо! А с прозрачна спирала ще оформите веждите си и вие, и вашият партньор! Така че забравете притесненията и почерпете вдъхновение от нашите идеи за грим за двойки! 

Проверен унисекс грим:

Споделете ухание

Вие сте двойка, която е в такова съзвучие, че иска да споделя и еднакво или сходно ухание? Много аромати имат дамски и мъжки вариант, само трябва да си харесате. Можете да изберете и специален унисекс парфюм, златната среда между вас. Аромат, който не е обвързан с конкретни мъжки или дамски ароматни нотки. Това са аромати без граници. Вече сте влюбени един в друг, сега ще се влюбите и в парфюма!

Най-хубавите ароматни подаръци за влюбени двойки

Това са нашите идеи за най-добрите подаръци за двойки! А вие какво ще си доставите радост тази година?