Преминете към основното съдържание

19 декември: Добавете в „оня“ списък успокояващ масаж на лицето

19.12.2023 г.

Notino

Прочитане за 1 минута

Схванатите рамене и гръб изискват посещение при масажист. Усещането за напрегната кожа на лицето има нужда от пълен с любов масаж, с който можете да се поглезите и вкъщи. Какво да вземете на помощ?

Предколеден релакс  

Познато ли ви е божественото усещане за освобождаване от напрежението, когато козметичката масажира цялото ви лице с внимателни кръгообразни движения? Опитайте да си доставите тази радост и вкъщи. Масажът на лицето лесно може да се превърне в част от сутрешния или вечерния ви ритуал за красота. 

Освен това няма значение дали ще изберете масажно валяче, гуа ша или някое високотехнологично постижение – кожата на лицето ви ще оцени редовния масаж. Деликатен, релаксиращ и подобряващ кръвообращението. Намалява отоците, има анти-ейдж ефект, стяга за дълго мускулите на лицето и озарява кожата. Как да го направим? Най-добре нанесете масло за лице по кожата и преминете с избраното средство от носа навън, после от веждите в посока нагоре и настрани. Не забравяйте за челюстта и шията, отново с движение нагоре. Повтаряйте всичко това най-малко в продължение на пет минути. 

Какво ще улесни масажа на лицето