Преминете към основното съдържание

Черен петък на Notino е тук: Доставете си радост и пазарувайте изгодно!

16.11.2022 г.

Notino

Прочитане за 3 минути

Notino Черен петък 2022 е тук! Грабнете най-добрите предложения и купете най-красивите подаръци, без значение дали се подготвяте за коледните празници, или просто искате да (си) донесете радост. Идваме с идеите за Черен петък, които самите ние сме сложили в кошниците.

Винаги преди Коледа или в предколедната суматоха искаме да зарадваме себе си или друг човек. А ако освен това можем и да спестим доста? Това е предложение, на което не можете да откажете, още повече преди празници. Затова подготвихме за вас идеи, с които можете да зарадвате себе си или други, без портфейлът ви да олекне прекалено.

Най-напред започнете с подаръците за себе си

Може отдавна да сте натрупали в кошницата любимите си парфюми и кремове в очакване да бъдат намалени за Черен петък, може да търсите нещо ново. Какво ще кажете да се потопите в уханието на новите продукти от Paco Rabbane или Lancôme? Или предпочитате да пробвате копринена калъфка за възглавница, благодарение на която сутрин ще се събуждате по-красива и с мека коса? Може да изберете и да се погрижите за това, кожата ви да изглежда по-здрава с помощта на серум – така за Коледа и Нова година ще греете по-ярко и от витлеемската звезда.

Най-добрите подаръци за вас

Поглезете майка си

Майките често казват, че нищо не им трябва и си имат всичко, но е ясно като бял ден, че те най-много имат нужда да ги поглезим! Затова се огледайте за качествен крем, очарователен парфюм, уред за почистване на кожата или прелестна каталитична лампа, която не само ще ароматизира и направи по-красив дома на майка ви, но и ще пречисти въздуха в него. Ще се уверите, че дори да не е имала крещяща нужда от изброените неща, ще ѝ доставите огромна радост. 

Идеи за подаръци за мама

Най-добрата приятелка заслужава само най-доброто

На кого можете да се обадите в три през нощта? С кого можете да преядете с чипс без угризения? С кого можете да се смеете до сълзи и да плачете, докато не се разсмеете? С нея, разбира се. За това за своята най-най- изберете най-новия парфюм, ароматна свещ за дома, пленителен коледен календар или ново очарователно червило, което да се вижда на всички селфита от празниците и да я придружава при пътешествия в търсене на приключения. 

Най-добрите подаръци за приятелка

За любовта на живота ви

…или за любовника, няма значение. Мъжете се държат така, сякаш козметиката не ги интересува, но в действителност полагат много грижи, за да изглеждат и ухаят добре. Затова няма да сгрешите, ако изберете за мъжа на сърцето си парфюм, шампоан за коса и брада, изискан аромат за колата или практична козметика за пътуване, която е подходяща не само за командировки, но и при пътуването за празниците, а освен това ще му спести нерви и място в банята.

Най-добрите подаръци за мъже:

Вдъхновихме ли ви? Е, не се колебайте и се възползвайте от страхотните намаления за Черния петък, които са само един път в годината. Никога не е било по-лесно (а и по-изгодно) да играете ролята на Дядо Коледа.