Преминете към основното съдържание

Намаленията на Черен петък до 30% ще зарадват вас и Дядо Коледа. Ще ви помогнем да изберете!

13.11.2023 г.

Jana Potuznik

Прочитане за 3 минути

Тази година няма да има по-изгодни цени. Черният петък е тук с намаления! Благодарение на него най-накрая може да (си) изпълните мечтите за нови аромати, емблематични марки декоративна козметика или перфектната грижа за тялото. И тъй като времето минава бързо, може направо да помислите и за Дядо Коледа, като се насладите на коледно пазаруване с усещането, че сте спестили!

Черен петък за една разумна Коледа

Черният петък е емблематичният празник на всички фенове на пазаруването. И наистина страхотна възможност за тези, които обичат разумния „шопинг“ и искат да купят коледните си подаръци по-рано, като изпреварят тълпите в моловете и онлайн магазините. Без стрес, чакане на опашка и тълпи от хора, които атакуват магазините в последния момент. 

Приемането на Черния петък като коледно пазаруване означава да напълните кошницата си повече от обикновено, като по този начин ще получите безплатна доставка. 

Черен петък за сбъднати мечти

Ако отдавна обикаляте по магазините за парфюми, но все си носите вкъщи само мостри на емблематичните аромати или пък последните новости в света на парфюмите, точно на Черния петък имате възможност да сбъднете своята ароматна мечта, като най-накрая си купите парфюм

Знаете, че вашата майка, приятел(ка), партньор(ка) мечтае за някой аромат? Зарадвайте ги. С намаленията наистина си заслужава! А между другото погледнахте ли нашите подаръчни комплекти? Или възможността да поръчате върху парфюма гравиране на лично послание, име или посвещение? 

Донесете радост с хубав аромат

Черен петък за истинска красота

Разглеждате за нова спирала, искате да откриете емблематичните палитри или търсите идеалното червило? Вместо да пишете на Дядо Коледа, сложете в кошницата си декоративна козметика (в рамките на Черния петък с намаление), разходете се пред Виртуалното огледало – приложение, което може да си свалите или да разгледате онлайн. То ще ви покаже колко много ви подхожда новата красота.

Черен петък за тялото и здравето

Когато говорим за красота, няма как пропуснем нито козметиката за тяло, нито продуктите, които се грижат за вашата красота отвътре. Хранителните добавки и здравословното хранене са хит през последните години, защото все повече осъзнаваме колко е важно да се грижим за себе си комплексно. Да не говорим за аксесоарите за спорт или смарт часовниците, които се грижат за доброто ни състояние.

Изненади под елхата

Черен петък за любителите на технологиите

Ако обичате „играчките“ или имате такива и в този случай Черният петък ще влезе в ролята на Дядо Коледа. Представяме ви високотехнологични уреди, за които обикновено човек трябва да спестява известно време, но благодарение на Черния петък вече няма нужда!

Може би ще ви заинтригуват звукови четки за зъбипочистващи уреди за лицеепилатори или самобръсначки. Разбира се, не бива да забравяме и за еротичните аксесоари! Със сигурност ще си доставите радост с нов и модерен сешоар или маша за коса. Някои продукти са в приложението, други не. Всички продукти са с намаление до 30%, което допълнително ще ви зарадва по време на предколедното ви пазаруване тази година на Черния петък с истински прилив на удовлетворение и тръпнещо очакване!

ТОП подаръци за нея и за него

Измислихте ли вече какво да напишете в списъка с желанията си? Може би е добра идея да разберете какво са си пожелали на Дядо Коледа вашите любими хора!