Преминете към основното съдържание

Търсите идеи за стилна декорация и най-ароматният подарък? Това е топ 12 на ароматите за дома

2.12.2022 г.

Veronika Kucera

Прочитане за 4 минути

Ароматите за дома отдавна не са „само“ аромати. От продукти, неутрализиращи миризмите, или помощници при романтични вечери, те се превърнаха в пълноправни дизайнерски аксесоари! Така свещта или ароматната лампа се издигнаха до едни от най-луксозните подаръци, които можете да направите и които ще зарадват всекиго. Кои са най-добрите сред тях?

За мама или баба 

Как да донесете радост на жените в живота си и така да намерите баланса между подаръка, който е практичен, но не прекалено личен, а в същото време казва „обичам те“? Това не винаги е лесна задача, но от сега нататък може и да бъде. Защото ароматите за дома са точно такъв подарък. Не мислите ли? 

Ако търсите само нещо дребно към основния подарък и не искате да се лутате сред високите цени, заложете на подаръчен комплект с арома лампа и резервни пълнители. Арома лампата е страхотният избор най-вече защото години наред ще остане в дома като красив аксесоар. Ще трябва само от време на време да купувате пълнители според настроението си. 

За любителите на класическите свещи ще намерите много комплекти със свещи с дискретен дизайн и най-различни аромати. В случай, че търсите нещо за хора, вдъхновени от ароматерапията и етеричните масла, няма да е достатъчно да вземете която и да е свещ. Защото домовете им със сигурност са пълни с такива. Какво ще кажете да изберете ултразвуков арома дифузер

Арома дифузерът не само придава уют на дома ви с приятния си деликатен аромат. Освен това той може и да овлажнява въздуха, а ще откриете дори и такива, които излъчват релаксираща светлина и работят на принципа на хромотерапията, т.е. терапията с цветове. Със сигурност и при дифузера не е изключение семплият и стилен дизайн, който ще пасне на почти всеки интериор. 

Най-добър подарък за мама или баба

За приятелка, любимата или сестра 

Не сте свикнали да правите прекалено големи подаръци, но все пак искате нещо, което и така ще ѝ каже достатъчно? Не е необходимо да е толкова тежко, това послание е изписано още на опаковката на повечето свещи. Но какво са метафорите, ако направо можете да кажете каква е целта на подаръка? 

Ако искате да споделите на партньора си какво чувствате, или да подскажете на най-добрата си приятелка, че искате да я виждате по-често и имате нужда от нея, свещта ще го направи вместо вас, при това по много идеен начин. Ако търсите идеалния подарък за приятелка, чийто апартамент е пълен със свещи, трябва да се качите с едно ниво нагоре. Ще го сторите например с луксозен подаръчен комплект или каталитична лампа. 

Вземете свещ за подарък

За мъжете в живота ви 

И господата ще оценят стилните аромати за дома, така е. Само трябва да уцелите стила им и типа аромат… Накратко, както при всички останали! 

Така например, арома дифузерът с приятно дървесно ухание или пълнител с аромат на тютюн могат да бъдат нещо, което да предизвика интереса му. Без значение дали става дума за партньора ви или за любимия ви брат, който току-що се е преместил в собствен апартамент. С ненатрапчив цвят също залагате на сигурно.

Оглеждате подаръци за баща си? Изберете арома дифузер с овлажнител за въздух, който със сигурност ще го зарадва. А ако в началото го гледа, без да разбира за какво служи, обяснете му, че има положително влияние върху сухотата в гърлото и дишането като цяло, върху алергиите и дори върху сухата кожа.

Топ подаръци за вашите мъже

Ако пък търсите подарък за приятеля си и искате да му дадете нещо наистина горещо, макар и без горящ фитил, отговорът на тази гатанка може отново да бъде свещ с достатъчно красноречиво послание. 

Сигурни сте напълно, че няма да постигнете успех с ароматите за дома? А какво ще кажете за аромати за кола? Това е нещо, което със сигурност ще накара всекиго да се усмихне! Този аромат може да бъде резервният ви план, а защо не и първият ви избор, ако до себе си имате фен на автомобилите. 

Сега остава само един въпрос: Кой от ароматите ще изберете в крайна сметка?