Преминете към основното съдържание

Съвети за парфюми за зодия Козирог

5.01.2018 г.

Notino

Прочитане за 3 минути

Козирог е десетият знак на зодиака и е под влиянието на земната стихия. Основните характеристики на този знак са целенасоченост, практичност и постоянство.

 Хората, родени под знака на Козирога, не престават да следват своите цели и са способни да ги постигнат. В своето поведение те са по-скоро сериозни и съсредоточени. Обикновено можете да разчитате на Козирозите. При тях изобилства трудолюбие и не им липсва амбиция.

Сред слабите страни на Козирога могат да бъдат по-малка склонност към съчувствие и състрадание. Козирозите понякога действат доста твърдо и безкомпромисно, което предизвиква недоволството на обкръжаващите. Те могат да имат проблеми с по-голяма разпуснатост и не са най-забавните компаньони.

Подобно на другите зодии и Козирогът трябва да подкрепя своите положителни качества и способности. Обратно, необходимо е ребром да се изправи срещу недостатъците и да опита потискането им. Това е постижимо по различни начини. Един от вариантите е избор на идеалния парфюм. Ароматът носи определена енергия, която може да помогне на човека.

Съвети за парфюми за жени, родени под знака Козирог

Зодията Козирог не обича да експериментира, предпочита традицията и изисква качество. На всички тези атрибути напълно отговаря световноизвестната марка Chanel. От нейния асортимент за Козирога е подходящ парфюмътChanel Coco Mademoiselle, изразяващ женственост и увереност. Неговите есенции са способни да доловят вашата личност.

На всяка жена понякога повече подхожда романтика, нежност и любов. За практичната и земна зодия Козирог, това е два пъти по-вярно. Именно за това е сътворен парфюмът Calvin Klein Eternity Moment, който ще подкрепи вашата женственост. Той съдържа личи, божур, малина и приятен аромат на розово дърво.

Съвети за парфюми за мъже, родени под знака Козирог

Амбициозният Козирог иска да бъде успешен във всички свои действия. Но за това са потребни повече елегантност и джентълменски подход. А тук ще помогне Armani Eau de Cedre. Качествен парфюм, съдържащ цитрусово-билков аромат. Уханието е базирано на кедър, кардамон и кимион.

Повече спокойствие и увереност в собствените инстинкти е точно онова, от което мъжът, роден под знака на Козирога (поне понякога) се нуждае. Тава са основните доводи да опитатеHugo Boss Boss In Motion. Той насърчава увереността в собствените сили и активния живот. Парфюмът е подходящ както за работни, така и за почивни дни.