Преминете към основното съдържание

Подаръци за Св. Валентин: как истински да зарадвате половинката

5.02.2020 г.

Notino

Прочитане за 4 минути

Ако истински обичате някого, със сигурност знаете какво харесва той/тя.

Но ако случайно нямате вдъхновение, разгледайте нашите предложения. Сред тях ще намерите оригинални идеи, с какво можете да зарадвате прясно влюбените или неостаряващата любов. Вярваме, че ще улесним избора ви, независимо дали търсите подарък за Св. Валентин за приятелката си, съпругата, любовницата, някоя приятелка, или подарък за Св. Валентин за мъж – най-добре за своя!

Допълващи се парфюми…

… те са като ин и ян, като деня и нощта, като вас двамата. Парфюми, създадени в двойка, за да се допълват като перфектни любовници. Когато са заедно, ароматните им нотки се преплитат. Когато са самостоятелни, са уверени в себе си. Кои са двойките парфюми, които според нас са задължителен подарък за Св. Валентин?

Луксозна хармония

Tiffany & Love е ароматична дървесна мъжка тоалетна вода, която отговаря на въпроса „какво да му купя за Св. Валентин“, особено ако мъжът ви обича лукса. За аромата е характерен цитрусов акцент, а в сърцето му се крият кипарис и хвойна. Важна съставка е също синята секвоя, която го свързва с едноименния дамски парфюм Tiffany & Co. Tiffany & Love. Освен дървесните нотки, в този парфюм ще откриете също аромат на грейпфрут и цвят от нероли.

Перфектно сливане

Armani Emporio In Love With You е перфектен подарък за Св. Валентин за жена, която заслужава да бъде обгърната с внимание. Парфюмът ухае на череши, рози и ванилия и перфектно подхожда на мъжкия еквивалент Armani Emporio Stronger With You Intensely. Този любовен дует беше пуснат на пазара през миналата година и веднага спечели сърцата на влюбените по целия свят.

Съвет: Любов с монограм

Ако искате наистина да блеснете, да трогнете, да впечатлите и изобщо да измислите просто незабравим подарък за Св. Валентин, използвайте уникалната възможност за гравиране! Какво означава това? При нас в Notino можете да поръчате гравиране на монограм или лично пожелание върху всякакъв флакон.

Интимно осветление

Няма да е празник на влюбените, ако няма ароматни свещи! С топлата си светлина те създават интимна атмосфера, а ароматът им напълно заличава следите от тежкия ден.

Тихата сила на цветята

Аромат на люляк, фрезии и зюмбюли ще изпълни банята или спалнята ви, щом драснете клечка кибрит над Bath & Body Works Flower Shop със съдържание на етерични масла. Свежият цветен аромат е крехък и нежен и ще бъде най-добре приет като подарък за Св. Валентин за приятелката ви или за обичаната ви съпруга.

Магичен аромат

Ако връзката ви е наистина сериозна, можете да си запалите заедно свещ, вдъхновена от северната богиня на плодовитостта Фрея: Smells Like Spells Norse Magic Freya.

Тя е с органичен произход, ароматът на вербена, жасмин и роза е скрит в кехлибарно стъкло и има дървен фитил, който при горене пука почти като дърва в камината. Затова е подходяща и като подарък за Св. Валентин за мъж. Във всички случаи обещава да донесе щастие, радост и да привърже завинаги към вас сърцето на любимата (любимия)!

Други подаръци за Св. Валентин

Страстна целувка

Искате наистина да зарадвате половинката си и да докажете, че тя е най-скъпото за вас? В такъв случай е добре да знаете, че всички жени обожават луксозни червила, но понякога не си ги купуват поради опасения за домашния бюджет. Затова ако Св. Валентин си спомни например за матовото червило Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim, това може би ще бъде удар в десетката!

Капка мъжественост

Ако търсите нещо по-нестандартно сред подаръците за Св. Валентин за приятеля или съпруга си, който има красива брада, опитайте с някой от продуктите за грижа за нея. Препоръчваме ви например регенериращото масло L’Oréal Paris Barber Club, който едновременно хидратира и стимулира растежа.

На път към любовта

Искате да подарите на половинката си още нещо, някакъв допълнителен подарък? Погледнете колко е елегантен ароматизаторът за кола Yankee Candle Charming Scents Love. Така мислено можете да съпровождате своя любим на пътя всеки ден…