Преминете към основното съдържание

Най-добрият слънцезащитен крем според типа кожа

18.07.2019 г.

Notino

Прочитане за 2 минути

Лятото е в разгара си и с него получаваме дългоочаквания букет от летни емоции, партита с коктейли, както и плажуването, за което копнеем цяла година.

 За да се отразят добре на кожата ви слънчевите бани, без да изгорите, погрижете се за кожата си с качествени слънцезащитни кремове.

Най-добрият слънцезащитен крем за чувствителна кожа

Чувствителната кожа изисква специална грижа, когато се касае за всякакъв тип козметика. Не е достатъчно да използвате който и да е крем за тен, а трябва да подберете подходящия слънцезащитен крем за лице и тяло, който да успокоява кожата. La Roche-Posay Anthelios SHAKA е флуид, който нежно ще подходи към чувствителната ви кожа, а ако сте с алергия към слънцето ви препоръчваме биодерма слънцезащитен крем Bioderma Photoderm AR.

Най-добрият слънцезащитен крем за мазна кожа

Ако имате мазна кожа, то най-доброто решение за вас е да използвате лек слънцезащитен гел. Frudia Sun Green Grape Sebum Control е продукт, който ще разнесете изключително лесно и няма да утежни кожата ви.

Най-добрият слънцезащитен крем за суха кожа

Отново трябва да внимавате с подбора на слънцезащитни кремове и крем за след слънце. Isntree Hyaluronic Acid е слънцезащитен гел-крем за лице и тяло, който подхранва и хидратира в дълбочина кожата.

Най-добрият слънцезащитен крем за лице

Повечето от вас прибягват към слънцезащитен крем за лице 50 фактор. Това ще ви посъветваме и ние, за да избегнете пигментацията на лицето. Lirene Sun Care е подходящ за всички възрастови групи и всеки тип кожа.

Най-добрият слънцезащитен крем против акне

Кожата склонна към акне, също както и чувствителната кожа, изисква специална грижа. Не е правилна логиката да използвате слънцезащитен крем нивеа или слънцезащитен крем бочко с идеята, че са по-щадящи към кожата. Използвайте специална грижа. Avène Cleanance Solaire е емулсия за кожа склонна към акне, която предпазва кожата от UVA и UVB лъчите.

Тихомира