BACK TO COOL: Най-добрите продукти за регенерация на косата през нощта

13 септември 2017 г.Notino
Есента е идеалният сезон за релаксация и качествена грижа за вашия външен вид. Не забравяйте косата! През горещото лято косата страда от въздействието на слънчевите лъчи и хлорираната вода. Предоставете й през новия сезон регенерация в дълбочина, каквато заслужава!


Със сигурност много ще помогне на косата ви, ако веднъж седмично прилагате 15-20 минути регенерираща маска. Но ако наистина искате интензивна регенерация на сухата, увредена или боядисана коса, нанесете подхранваща маска или масло през нощта.

Времето за сън е наистина дълго и защо да не го използваме за прилагане на продукти за коса, предназначени за продължително въздействие? Докато спите, косата ви ще получи всички необходими хранителни вещества и ще бъде отново еластична, блестяща и здрава.
Красивата коса изисква безкрайни грижи: миене с качествени продукти, подстригване на краищата, подхранване и хидратация. Изберете нощна регенерираща маска или балсам, спестете време и ще видите неочакваните резултати!
Но не знаете, кои маски или балсами са най-подходящи за нощна регенерация на косата? Запознайте се с 3 топ продукта!

1) Alterna Caviar Treatment

Ако търсите регенерираща маска, прилагана през нощта, Alterna Caviar Treatment може да бъде идеалният избор! Тази ефективна грижа поправя увредената коса, възстановява нейната жизненост и въздейства превантивно. Веднага се абсорбира и не оставя мазни петна на възглавницата. Сутринта лесно се изплаква с вода. Прилагайте поне два пъти седмично и скоро ще видите резултатите!

2) Gestil Wonder

Gestil Wonder е мощен регенератор, който през нощта ефективно подхранва и силно увредена, химически третирана и боядисана коса. Продуктът предотвратява възникването на цъфтящи краища и възстановява мекотата и влажността на косата. Редовната употреба възвръща естествения вид на увредената коса.

3) NIOXIN Intensive Treatment

Събудете се с по-здрава и по-гъста коса! Иновативният продукт за нощна грижа NIOXIN Intensive Treatment намалява косопада и възстановява здравината на косата. Съдържа Nioxydine24, който допринася за по-голямата гъстота на косата, неутрализирайки свободните радикали в кожата на главата. Косата ви е по-здрава и по-силна, а прическата получава обем.

Прочетете повече