Преминете към основното съдържание

Коледен маникюр 2019: игрив, блестящ и неостаряващо червен

10.11.2019 г.

Notino

Прочитане за 4 минути

Достатъчен е най-обикновен червен коледен маникюр и точка по въпроса? Нищо подобно! Ако искате наистина да сияете край коледната елха, сме приготвили за вас няколко идеи за модерен зимен празничен маникюр за тази година. С тяхна помощ на Коледа ноктите ви ще бъдат закачливи и секси.

Коледен маникюр „dots“

Нокти, обсипани с точки! Основата си остава класическият червен коледен маникюр, за който е подходящ Catrice ICONails в нюанс Bloody Mary To Go. След като изсъхне, има перфектен лъскав финиш и създава ефект на коледен гел маникюр!

След това на средните пръсти нанесете блестящ сребърен лак, например Rimmel 60 Seconds Flip Flop, който гарантира трайност до 10 дни, а с безимените си поиграйте още повече. Основният слой може да бъде бяло или деликатен нюд (напр. L’Oréal Paris Color Riche – Nude Demoiselle), а когато засъхне, направете отгоре малки точки с другите два лака.

Блестящ празничен маникюр

Ако искате да изглеждате наистина много елегантно и луксозно, потопете ноктите си в злато. Както винаги и тази година златният лак е модерен и е украса на всички зимни тържества. Ако имате Sally Hansen Insta Dri (нюанс Go For Gold), можете да се приготвите в последния момент, защото съхне бързо и държи добре. Трябва да внимавате само за едно – перфектната форма на ноктите, защото върху едноцветния лак си личи и най-малката неточност.

(Не)традиционен червен коледен маникюр

Традиционният ален маникюр може да се разнообрази например със снежнобял ефект или със златни или зелени блестящи частици. Идеален вариант за онези от вас, които искат да бъдат малко по-шик, е секси бордо. Основата отново е перфектната форма на ноктите и високият блясък на лака. От тази гледна точка е чудесен Lancôme Le Vernis, нюанс Minut, а към него, за да не е скучно, малко златист блясък на безимения пръст (отново можете да използвате Sally Hansen Insta Dri, за да не харчите излишно за друго!).

Романтичен маникюр за Коледа

Зима, сняг, подаръци, малко носталгия, детински игри в снега, аромат на коледни сладки и много романтика… Ако преди празниците сте в такова настроение, можете да изпробвате за разнообразие аленочервени нокти с бели ивички. За червеното смятаме за много добър избор класиката на Catris ICONails, но откъде да вземем бяло? Rimmel Super Gel Step 1 се използва като гел лак без UV лампа, с красив гланц и професионална трайност до две седмици. А по отношение на правилните ивици – лесно ще ги постигнете с помощта на лепенки за френски маникюр.

Луксозен коледен маникюр

Искате да имате оригинални, женски и изкусителни нокти? Достатъчно е да ги лакирате с лилав лак и да ги озарите със злато. Така ръцете ви ще бъдат горещи и шик! И двата цвята ще изберете лесно от модерните лакове за нокти Sally Hansen Insta Dri. Те имат силен блясък и са достатъчно наситени, за да е достатъчно нанасянето само на един слой. Ако искате да блеснете още повече, изберете лак с блестящи частици (напр. NOBEA Festive) и нарисувайте орнамент на безимените пръсти или си купете блестящи лепенки за нокти.

Коледен гел маникюр в традиционни цветове

А какво ще кажете за зимен маникюр в традиционните коледни цветове? За целта ви е необходимо само триото нюд – червено – зелено и малко въображение, което е задължително за тазгодишните тенденции за коледен маникюр 2019! Като основа можете да използвате нюд лака L´Oréal Paris Color Riche, червеното спокойно може да бъде пак от Catrice ICONails, а зеленото например Sally Hansen Miracle Gel, което е гел лак, за който не ви е необходима UV лампа. В същата серия ще намерите също красиво алено и нюд, затова, ако пожелаете, не е проблем целият ви коледен маникюр да е с гел.

Автор: Тихомира