Преминете към основното съдържание

7 най-добрите слънцезащитни продукта и 7 съвета за това как да ги използвате

23.05.2014 г.

Notino

Прочитане за 3 минути

Предполагам, че всички искаме да имаме красив тен. Не чакайте лятото за красив тен, който може да имате и сега, благодарение на слънцезащитните и бронзиращите продукти. Кожата Ви ще има бронзов оттенък лесно и бързо и ще се избегнат вредните ултравиолетови лъчи.


Важно е да изберете най- подходящите слънцезащитни продукти и да избегнете грешките при тяхното нанасяне. Прочетете триковете за това как най-добре да се прилагат слънцезацитни продукти и кои са най-добрите на пазара.

Как правилно да използваме слънцезащитни кремове?

  • Преди да нанесете слънцезащитен крем е добре да използвате почистващ пилинг за тяло, който ще се погрижи да направи кожата Ви гладка и нежна, без да остават тъмни петна. Ако кожата Ви е много суха, нанесете овлажняващ крем най-вече на лактите, коленете, глезените и около ноздрите.
  • Пазарувайте слънцезащитни продукти, който отговарят на тонуса на кожата Ви .
  • Не според това какъв тен бихте желали, винаги е по-добре да изчакате от 2 до 4 нанасяния, докато постигнете желания нюанс.
  • Нанесете на дланите си продукта (можете да използвате и латексови ръкавици). Винаги нанасяйте, количество колкото една чаена лъжичка с кръгови движения от долната част на тялото нагоре. Ръцете и китките остават най-накрая.
  • Обърнете особено внимание към лицето! Всъщност, нанесете малко количество от крема с пръстите си върху челото, бузите, носа и брадичката отвътре навън. Бъдете внимателни към областта около носа и горната устна - защото те са по-сухи и са склонни да абсорбират повече цветове.
  • Изчакайте поне 10 минути преди кожата Ви да попие крема. След това поръсете бебешка пудра на кожата, за да се коригира цвета. Избягвайте къпане поне 6-8 часа.
  • Как да се премахнат всички тъмни петна? Просто поставете около две минути, половин лимон.


Какви са най-добрите слънцезащитни продукти на пазара?


MATIS Paris Réponse Soleil автобронзант в спрей

L´Oréal Paris Sublime Bronze автобронзиращ спрей за всички видове кожа

Dior Dior Bronze Auto-Bronzant автобронзиращо масло за лице и тяло

Clinique Sun Self Sun автобронзант мляко за тяло


Съвет за чувствителна кожа - Bioderma Photoderm Autobronzant автобронзиращ спрей за чувствителна кожа


Ако искате да получите тен незабавно, опитайте:
AirStocking For Body фон дьо тен за тяло

AirStocking Premier Silk чорапогащи в спрей

Препоръчвам Ви и други любими продукти за тен....