Преминете към основното съдържание

За всеки тип кожа има подходящ фон дьо тен. Кой е вашият?

16.10.2014 г.

Notino

Прочитане за 4 минути

Есента е времето, когато се радваме на последните слънчеви лъчи и когато разчистваме нашия гардероб и е идеално време за да извадим топлите якета и шапките. През есента, трябва да предпазваме кожата си от вредните въздействия на околната среда. Предлагаме Ви няколко съвета на специалисти, доказани в областта на грима. Това определено не може да Ви обърка.

За млада и безупречна кожа: L'Oréal ParisNude Magique

Това, което може да Ви притесни през есента е състоянието на Вашата кожa. Заложете на течен фон дьо тен за естествен грим Nude Magique от L'Oréal Paris. Красивият малък стъклен флакон е създаден точно за Вас. Фон дьо тенът е най-добре да се прилага с пръсти и създава кадифено гладка кожа. Кожата е добре обединена, матирана и здрава на вид. Защита на фон дьо тена и по-слаба, но пак е красиво нежен към кожата. Освен това, ако имате кожа без съвършенство покритието не е толкова силно. Гримът е идеален за начинаещи.

За мазна кожа: Artdeco Long Lasting Foundation Oil Free

Имате ли проблем с кожата и трябва да скриете пъпките, но така и не намирате нещо, което да не натоварва Вашата кожа? Например, опитайте Long Lasting Foundation от Artdeco, който е без масло и е много подходящ за мазна или комбинирана кожа. предлага средна покривност и лесно обработва всички несъвършенства на кожата. Можете да го прилагате с пръстите си, за по-голям ефект обаче, се препоръчва използвате четка. Обединява тена на кожата и покрива порите.

За суха кожа: Clinique Even Better

Ако имате много суха кожа и се страхувате да се гримирате, защото тя обикновено се зачервява и се лющи. Ако използвате продукт, който овлажнява кожата, то проблемът ще бъде решен. Например, опитайте Clinique Even Better. Този съдържа минерали и грижата за кожата може да бъде страхотна. Той предлага средно покритие, така лесно се грижи за всички кожни несъвършенства и я обедининява. В допълнение, кожата е свежа и подхранена.

Усещане за лукс: Estée Lauder Double Wear


Искате ли да поглезите кожата си с нещо наистина луксозно и функционално? Представяме Ви легендата Double Wear от Estee Lauder. Той има течна консистенция, по-добре се прилага с пръсти, но не се страхувайте и да използвате четка. Той предлага средна покривност, унифицира цвета на кожата и придава матово покритие. Той се допълва с кожата красиво имате усещането, че е Ваша втора кожа. Нещо повече, може да издържи до 15 часа. Предимството на Double Wear е, че предлага широка гама от нюанси, където ще намерите точно Вашият.

Kомпактен грим за смесена и мазна кожа: Avène Couvrance

Нуждаете се от нещо практично, което ще се побере в чантата Ви и което има допълнително огледало и се прилага толкова просто, че да може да се справите при всякакви условия? Много удобен за Вас е компактния грим Couvrance от Avène. Той на Има и вградено огледало, което прави продукта още по-удобен за ползване. Продукта ще се оцени от хора с проблемна кожа.

Max Factor Lasting Performance

Отивате на бал, на театър или на някоe друго празнично събитие което ще се проведе на изкуствено осветление и светкавици? Кожата ви в този случай трябва да бъде абсолютно перфектна и в тази ситуация ние, Ви предлагаме един помощник. Max Factor Lasting Performance е идеален за тези събития. Уверете се, че с четка е единственият начин да се гарантират перфекти резултати. Тя е по-дебела и с много фина консистенция, която осигурява сто процента покритие. Фон дцо тена е устойчив на докосвания, така че може да издържи цяла нощ.

Имате ли въпрос за грим? Задайте въпрос в дискусията на нашия гримьор Станислава, че си написал тази статия ...