Преминете към основното съдържание

Vichy Liftactiv dermsource - ефективна борба с бръчките

26.11.2013 г.

Notino

Прочитане за 4 минути

С течение на времето започват по нашата кожа да личат признаците на стареене, причините най-често са умора, стрес, неправилно хранене или генетични предразположения.

Увисването на кожата и появата на бръчките най-вече се случва между 30 и 40 години. За предотвратяване стареенето на кожата и за елиминирането на образуването на дълбоки бръчки и нежелани линии на изражението на лицето, е важно да се започне възможно най-скоро с добри продукти против бръчки. Тук ще Ви представим най-продаваните продукти от Vichy от изключителната гама Liftactiv , които са специално насочени срещу стареене на кожата.

 

Номер едно при третирането на бръчки безспорно е нощният лифтинг крем Vichy Liftactiv Derm Source, който е подходящ за всички жени около 40 -годишна възраст. Този нощен крем подпомага регенерацията на клетките през нощта и им осигурява висока хидратация. Събудете се с видимо стегната кожа, кадифено гладка, млада и сияйна. След кратко време на използване, дори и дълбоките бръчки са видимо намалени и омекотени. Кремът е с клинично доказана ефективност срещу 6 вида бръчки и е подходящ за всички типове кожа. Нощният крем Derm Source Vichy Liftactiv съдържа естествени активни съставки, съдържащи се в технологията Rhamnose, която ефективно възстановява контура на лицето. Той също съдържа големи количества витамин С и Vichy термална вода, която е богата на 17 минерали и 13 микроелементи и се отличава със своите успокояващи ефекти и способност да предпазва кожата от свободните радикали. Нелепкавата и немазна текстура на крема се нанася лесно и дава на кожата Ви максимален комфорт по време на нощта .

Към нощна грижа е подходящо да се прибави и лифтинг дневен крем Vichy Liftactiv Derm Source за комбинирана или суха кожа, който осигурява дълбока грижа за кожата, изглажда я и я предпазва от образуването на бръчки по време на деня.

За млад и сияен вид също е важно да се обърне специално внимание на зоната около очите. На тази деликатна и тънка кожа се формат първите бръчки. Опитайте изключителната терапия за стягане за зоната около очите

Liftactiv Derm Source, който ефективно предотвратява образуването на тъмни кръгове и торбички под очите и има силен лифтинг ефект. Продуктът е подходящ за всички типове кожа и лесно се нанася около очите с върха на пръстите.

За перфектна младежка кожа можете да опитате серума Vichy Liftactiv sérum 10 за очи и мигли, който видимо намалява бръчките след 10 минути и след един месец употреба значително удебелява миглите .С този продукт може да си възвърнете блясъка в очите. Серумът е подходящ за жени над 35 години и е офталмологично тестван.

Към грижата против бръчки също е добре да добавите и нощна коригираща грижа против бръчки Retinol HA Vichy Liftactiv с хиалуронова киселина, която има уникален изглаждащ ефект. Овлажняващата текстура е активна срещу всички видове бръчки, независимо от техния стадий. Liftactiv Retinol HA Night е идеален за жени на възраст 25-40 години. Продуктът се прилага всяка вечер върху цялото лице.

И гримът може да помага в борбата с бръчките! Можете да пробвате и изключителният Vichy Liftactiv Flexiteint , който има озаряващ лифтинг ефект, който осветява и обединява цвета на кожата и цвета и след употребата му остава видимо подмладена кожа, балансирана и гладка. Гримът Vichy Liftactiv Flexiteint е хипоалергичен и е подходящ за всички типове кожа.