ТОП 5 есенни парфюма

21 октомври 2021 г.Notino
Дните стават все по-къси, температурите падат, отпуската е зад гърба ви, а вие прибирате летните рокли и вадите шаловете и жилетките? Това е идеалното време да си доставите радост с нов парфюм. Заменете свежите летни, цветни аромати с по-тежки и пикантни или плодови ухания, които чудесно подхождат на този сезон.

Типични есенни аромати

Затворете очи и се настройте на есенна вълна. Какъв е ароматът на есента? Зрели плодове? Канела? Ванилия? 

С идването на есента естествено се променят цветовете на грима ви, сменяте гардероба и от просеко преминавате към червено, доста вероятно греяно вино. Промяна заслужава също така и сбирката ви с парфюми. Бъдете чувствена, елегантна, провокативна или загадъчна. 

Как да направим така, че парфюмът да ухае по-дълго? Напръскайте го на местата, където пулсира кръвта, а преди да се напръскате, намажете тези места с крем. Не се притеснявайте да ароматизирате и любимия си шал или кърпа.

Рецензиите на парфюмите от нашите колежки със сигурност ще ви помогнат в избора на подходящия есенен аромат.

Изберете си есенен парфюм въз основа на нашите рецензии

Ясно е, че на всеки му отива различен аромат и това, че ви харесва парфюмът на приятелката ви, съвсем не означава, че ще подхожда и на вас. Сигурно ви се е случвало да стоите безпомощни на входа на парфюмерийния магазин и да се чудите откъде да започнете да пробвате. Всички знаем, че след пет аромата носът ни губи чувствителността си и вече не е надежден сензор. 

Затова ние изпробвахме за вас няколко типични есенни аромата, за да имате отправна точка при своя избор.

Ароматът Carolina Herrera Good Girl Very Good Girl печели сърцето и обонятелните ви клетки от първия момент и позволява на всички страни на личността ви да изпъкнат. Защото той също е многостранен: в него се съчетава касис с екзотично личи и съблазнително ухание на роза, но и сладко опушени нотки на ветивер с топла ванилия. А перфектният флакон във формата на секси червена обувка е прекрасна декорация.

Чувствена и романтична едновременно? Такава жена незабавно ще се влюби в парфюмната вода Armani My Way Intense, чийто аромат ще я заведе в разцъфнала градина. 

Да се гушнете с любимия или любимата под одеялото до камината и да се наслаждавате на есента в обятията си? Така ще се чувствате с унисекс сладко дървесния аромат Maison Margiela Replica By the Fireplace

Преодолявайте лимитите, измествайте границите си и най-вече бъдете такъв, какъвто сте в действителност? Мъжката тоалетна вода Burberry Hero комбинира в себе си силата и свежестта. Този дървесен аромат е правилният избор за почитателите на неостаряващата класика.

Дървесен аромат, който с първото вдишване ще ви отнесе в далечния Ориент? Това е парфюмната вода Novellista Oud Venture. Ако Индиана Джонс си имаше аромат, то той щеше да бъде този. 

Кой аромат допадна на вас? 

 

продукти

Прочетете повече