Преминете към основното съдържание

Съвети за парфюми за зодия Скорпион

8.11.2017 г.

Notino

Прочитане за 3 минути

Скорпионът е осмият знак на зодиака и е под влиянието на водния елемент. Скорпионите са в състояние да бъдат съпричастни към другите и самите те са много чувствителни.

За родените под този знак е привлекателно всичко, което е скрито. Това е една от причините, поради която те успяват да разкриват тайните. Трудно е да укриете нещо от Скорпионите, но те самите не желаят особено да се разкриват. Почти никога не разбирате, какво се случва в тях. Близки са им езотеричните доктрини, но също и сексуалността. Често ги интересува и смъртта, тъй като е скрита под воала на загадъчното. Те са издръжливи и притежават особена способност бързо да регенерират. Положителна черта е тяхната силна воля.

Сред проблемните характеристики на зодията Скорпион са отмъстителността и нежеланието да прощават. Те са силни в разплатата, защото умеят да „надушат“ ситуацията, в която най-много ще уязвят. Сложно може да бъде и тяхното черно-бяло виждане за света. Понякога Скорпионите са склонни към ревност и манипулиране.

Ясно е, че зодията Скорпион трябва да се съсредоточи към положителните си качества и способности. Въпреки това не бива да се игнорират слабостите, които трябва да бъдат добре разбрани и да се опитат най-добрите средства за потискането им. Това може да се постигне по различни начини. Един от вариантите е избор на идеалния парфюм. Ароматът носи определена енергия, която може да помогне на човека.

Съвети за парфюми за жени, родени под знака Скорпион

Жените, родени в зодията Скорпион, са обгърнати от тайнствен магнитен флуид, който парфюмът допълнително подсилва Tom Ford Black Orchid. Неговото ухание носи съчетание на съблазнителност, игривост и копнеж към всичко ново и интересно, което животът предлага.

Ексклузивният парфюм Yves Saint Laurent Black Opium предоставя възможност за по-ясна проява на женствената същност, която иначе е дълбоко скрита у Скорпионите. Така ще впечатлите обкръжаващите и ще получите възможност напълно да изпитате живота. Уханието е изпълнено с чувственост, която е присъща за всички жени Скорпиони.

Съвети за парфюми за мъже, родени под знака Скорпион.

Скорпионите имат изобилие от желание да изживяват живота напълно и да откриват всичко, което е скрито. Това често може да е свързано с преодоляването на различни граници. И именно в тази посока ще ви насочи парфюмът Hugo Boss Hugo Man Extreme. Неговият аромат ще подкрепи вашата мъжественост и харизма. С този парфюм ще се чувствате постоянно свежи и свободни.

За повечето Скорпиони нощта е естествената среда, позволяваща им да покажат своята същност. Именно през нощта е възможно често да осъществите своите въжделения и чувствени представи. На същата вълна е настроен и парфюмът Hugo Boss Bottled Night. Той съдържа аромата на ананас, лимон, сандалово дърво и бадеми. С този парфюм никога няма да скучаете и винаги ви очаква нещо вълнуващо.