Преминете към основното съдържание

Рецензии: Пробвахме 7 греховни еротични играчки за двойки. Какво ни впечатли?

20.01.2023 г.Ива
Прочитане за 8 минути
Когато фантазията ви е изчерпана и се чудите какво да измислите, за да изпитате върховна наслада, имате нужда от някого, който да ви предложи нещо ново и да опише подробно защо е толкова забавно. Дори и ако вече сте натрупали няколко кутии с еротични аксесоари и съответния опит с тях. Помислихме и за двата случая и тествахме седем еротични аксесоара за двойки. За вас остава само да се забавлявате!

Fun Factory Limba Flex M   

Мартин (36 години)

Дилдото Fun Factory Limba Flex M изглежда невзрачно, но прави чудеса: има връх, който може да се регулира. Което е страхотно поради две причини. Първо: можете да го огъвате както искате, за да може партньорката ви да го усеща вътре много по-мощно. И второ: с малко тренировки можете да го намествате така, че да намира точно G-точката ѝ.

Въпреки тотално асексуалния си цвят (това наистина не го разбирам) има мека повърхност и можете да си играете с него във ваната, под душа, навсякъде. А ако вече не ви е забавно да го използвате вагинално, точно това дилдо – естествено при спазване на строга хигиена – е супер за начинаещи откриватели на насладите от аналния секс. Защото върхът му позволява наистина лесно проникване. 

Тъй като е тънко, не се налага да мислите много „дали ще боли“. Освен това точно така, както регулируемият връх на дилдото намира женската G точка, то е толкова гениално и при откриване и на нашата „G точка“ – простатата. В този смисъл смело можете да си поделите играчката или всеки да разполага със своя, защото и за двамата има какво да предложи. Не тръгнах с голяма кошница, но ме изненада! 

Fun Factory Duke Prostate 

Ева (40 години)

Доста убеждаване ми трябваше за тази рецензия. Мъжът ми не е човек, който си пада по такива игрички, но рецензията го принуди да „сътрудничи“. И мисля, че изненадата за него беше приятна. Но, нека едно по едно! 

Ако стимулаторът за простата Fun Factory Duke Prostate е правилно наместен, първият му компонент е насочен към задните части, тялото на вибратора дразни простатата, а „дръжката“ е насочена към скротума. Качеството удовлетвори и двама ни, материалът е гладък, вибрациите – много приятни, обиколката не е прекалено голяма. От собствения ни опит споделям, че не бихме препоръчали „дука“ на начинаещи анални откриватели. Неортодоксалната форма е по-трудна за вкарване, по-лесно е да започнете с класически анален разширител, може и с вибрации.

Satisfyer Partner Plus Remote 

Ева (40 години)

Имали ли сте някога усещането, че нещо куца в сексуалния ви живот? Да? Можете да опитате вибратора за двойки Satisfyer Partner Plus Remote. Изключително приятен материал, мека изработка, обещание за многократен оргазъм, докато партньорът ви е във вас, при това с дистанционно управление – какво повече можете да желаете! Но външната част на вибратора за двойки за мен е прекалено дълга, така че вибрира малко над клитора. Може да се премести малко по-надолу, но пък излиза вътрешната част, която дори и сама е способна на чудеса! 

Копчето за изключване е точно на местата, които партньорът ви се опитва да докосва по вас, затова може по грешка да изключи вибратора. Като цяло вибраторът е доста твърд за „съвместна“ употреба и за партньора ми процесът не беше кой знае колко приятен. Но ако външната част беше малко по-къса, за игри насаме е просто идеален!

Еротични аксесоари за двойки

WE-VIBE Jive 

Светла (33 години)

Вибриращото яйце WE-VIBE Jive е анатомично приятно, лесно се вкарва и управлява, предлага доста режими и вибрации – от съвсем леки до пулсиращи. Всичко се управлява от едно копче, което се подава приблизително до клитора. Страхотно откритие е приложението, което можете да свалите и докато сте например навън, в киното, на суши или при родителите, да се погрижите за разпалване на истинската искра помежду си. Вибрациите не се чуват, не се притеснявайте за това!

Накрая – използването на WE-VIBE Jive има няколко „но“. Първо трябва да заредите и да инсталирате приложението, тоест не става за големи бързаци. И после, докато изпитвате наистина интензивни оргазми, доста лесно може да се случи да избутате „яйцето“. Затова, ако го вземате навън, никога не бъдете без бикини!

Осмият грях на света: Flagranti Massage Candle Sea Salt

Вземете свещ, запалете, докато се разтопи, а после използвайте течното съдържание като масажно масло!  Супер секси аромат, подпомогнат от съдържанието на феромони, които се активират още по-приятно от топлината. Създадена е за взаимен еротичен масаж! А ако това не ви е достатъчно, хвърлете поглед на още някои афродизиаци. Или пък на еротични белезници?

HUEMAN Saturn Vibrating Cock/Ball Ring 

Ева (40 години)

Твърд вибриращ пръстен за пенис HUEMAN Saturn Vibrating Cock/Ball Ring, който може да се прехвърля и през топките, ако партньорът ви не е чак толкова надарен. Но с пръстена е достатъчно забавно, дори и ако само „стои“ при основата на пениса. Пръстенът е доста твърд и ви позволява да изпитате достатъчно наслада, но е и много еластичен, за да го извадите без нараняване, ако се наложи. 

Черешката на тортата са различните режими на вибрации, които носят удоволствие и на партньора, и на партньорката. Те са цели десет! Истината е, че копчето за включване/изключване се намира трудно, но след включване започва да свети с приглушена светлина. Така че действайте!

Lelo Lyla 2 

Яна (42)

Виброяйцето Lelo Lyla 2 е много удобно за хващане, вкарва се супер. Ако лежите, чувствате по-скоро как вибрациите преминават по гръбнака ви и не е много лесно да усетите разликата между отделните режими. А вие не искате просто да гадаете какво всъщност се случва вътре. 

Затова по-добре станете и походете за малко. Докато яйцето е вътре. Или седнете. И оставете партньора или партньорката да си поиграят. С дистанционното управление те усещат същите вибрации, както и вие отвътре, така че са наясно какво ви причиняват. Е, това вече е игра, която разпалва страстите!

Във всеки случай безспорен факт е, че най-сигурният начин да стигнете до оргазъм с Lelo Lyla 2, е да сложите вибриращото яйце на клитора си, макар че то не е създадено за това. Разбира се, може да работи и „просто така“, вместо вагинални топчета, като помощник за стягане на тазовото дъно. Най-готиното е, че уредът идва зареден – така не се налага да отлагате насладата! 

Опитайте тези еротични играчки

WE-VIBE Tango Pleasure Mate Collection Set 

Яна (42)

11 точки от 10! Ако трябваше да се определи победител от тези рецензии, в момента той е пред вас – еротичният комплект WE-VIBE Tango Pleasure Mate Collection Set. Имайте търпение само 90 минути до първото зареждане на белия патрон и започвайте да се забавлявате. Ако сложите патрона в розовото дилдо, разполагате с уникален вагинален вибратор, с чийто плосък връх можете да редувате и дразнене на клитора. Не се притеснявайте, нека го държи партньорът ви, нека произволно да сменя отделните режими, а вие просто се отдайте на насладата!

Най-много от всичко си струва режимът „флирт“. Усещате вибрациите, даже доста силно. Толкова силно, че най-вероятно по ръката на партньора ще преминава лек ток, но той ще издържи и може да се забавлява, като с леко натискане на копчето на патрона сменя режимите, както си иска! А когато дойде върховният момент, розовото дилдо може да остане вътре (няма тенденцията да се изплъзва), патронът сам излиза навън и действа по цялото тяло като приятен вибриращ дразнител. 

Можете и да споделите насладата. Черното дилдо е за анален секс – само от вас зависи кой от вас го харесва (или предпочита) и дали ще го използвате с вибрации или без. Със сигурност е невероятно. Дълго. И интензивно!

Имате ли вече свой фаворит сред най-добрите еротични аксесоари за двойки? Ако да, можете да си спретнете една малка частна рецензия вкъщи, както направихме ние!

Прочетете повече