Преминете към основното съдържание

РЕЦЕНЗИЯ: Makeup Revolution - револуционен нов продукт от Лондон

19.01.2015 г.

Notino

Прочитане за 3 минути

Makeup Revolution е най-горещата марка идваща от Лондон. Марката е създадена едва през март миналата година. Дори и в този кратък период от време, обаче, успя да спечели сърцата на много жени и разшири портфолиото си от продукти с повече от 300 козметични артикула. Гримът Makeup Revolution също така предлага и допълващи продукти: Козметични продукти, и козметични четки.

Сред най-продаваните и най-високо оценени продукти на Makeup Revolution са палитра сенки за очи. Можете да изберете в много цветове от неутрални кафяви тонове до ярки неонови нюанси. Основната палитра съдържа 12 сенки, но на Makeup Revolution предлага огромна палитра с десетки сенки.

Аз съм най-привлеченa от Iconic 1, 2 и 3, тези палитри Ви предлагат някои от най-известните сенки. И накрая, аз лично използвам Iconic 2 чийто цветови гами са най-универсални.Палитрите от сенки не са в класическите кръгли чашки, а са подредени една след друга в продълговата форма. Това е хубава промяна, която се отразява на практичността на използването на сенки.

Палитрите са предимно в кафяви тонове, допълнени от злато, сиво и черно. Два нюанса са матови, а останалите десет съдържа фин блясък. Трябва да призная, че бях малко разочарована от матиращите нюанси. Пигментацията е много слаба. Подходящ за освежаване на пространството под веждите, или от загубата на два цвята. Палитрата съдържа и много по-светли нюанси. Цветовете са много лесни за работа и дори и за начинаещ. Сенките издържат цял ден. Въпреки това ние препоръчваме да се използва основа под сенки за очи. (Трябва да се опитаме и до една от най-любимите марки ARTDECO).

Цветовата палитра е една от любимите ми. Харесва ми, че това е абсолютно мултифункционална и я използвам, както в ежедневието, така и за по-драматичен вечерен грим. През деня ми хареса комбинацията от светло сиво и кафяво. За специален повод е невероятната комбинация от злато и черно.

Makeup Revolution, предлага много повече. Цветовете руж са наистина страхотни. За мен едно от най-ценните неща е цената на тези продукти. Наистина всеки от нас може да си позволи продуктите на марката. Това е и идеална възможност, ако не сте сигурни за избора на цвят. За парите, които ще платите може да опитате това, което ще е най-подходящо за Вас. Четката наистина добре се пигментира пигментирани и с нея се нанася лесно . Резултатът наистина си заслужава. Дори и след карая на работния ден, Вие ще сте все още с грим . Аз препоръчвам да използвате само фина четка. Ако четката е прекалено груба, тя може да повдигне прах и руж да не се нанесе добре.

Гримът на Makeup Revolution издържа дълго и освен това предлага още една приставка, която е във формата на спрей. Спреят просто леко се разпръсква върху лицето на разстояние най-малко 15 сантиметра. На пръв поглед това може да изглежда като много лека мъгла, която изсъхва бързо и по този начин грима трае до 8 часа. Съдържа коприна, така че е това прави лицето Ви да изглежда още по-приятно. Спреят ще Ви предпази от топлина, влага и студ . И както е обичайно за Makeup Revolution, спреят също може да закупите на ниска цена.

Като цяло, бих казал, че козметиката Makeup Revolution е много удобна - на една наистина разумна цена можете да получите качествена козметика, с която лесно да се справ ите и която е дълготрайна. И още един голям плюс е широката гама от цветове, от които има по нещо за всеки.

Гери