Преминете към основното съдържание

Най-добрите пролетни парфюми за 2019

9.04.2019 г.

Notino

Прочитане за 3 минути

Пролетта настъпи! А заедно с нея и настроението ни да „разцъфнем“ и да се отървем от тежките окови на зимата. Време е да съблечем зимните палта, време е да сменим прическата си и не на последно място крайно време е да сменим зимния парфюм с един от най-добрите пролетни аромати! Ако и Вие се питате как ухае пролетта тази година, то не се притеснявайте на точното място сте! Ще Ви разкрием нашите ТОП 3 марки, създатели на едни от най-добрите свежи аромати за пролетта и разбира се техните предложения за тази година.

Lancôme

Марката е световноизвестен лидер в областта на качествената парфюмерия и козметика. Повече от 80 години Lancôme създават едни от най-добрите френски бестселъри, с които радват милиони жени по света.

Има ли някой, който да не е чувал за прословутата им серия La Vie Est Belle? Дамски аромати, поднесени с финес! С тази серия марката Lancôme подчертава изтънчеността и красотата на жената.

Тази година Lancôme ни подаряват пролетното чудо Lancôme La Vie Est Belle En Rose. Лансиран през Февруари 2019г., ароматът е символ на свежест и позитивизъм. Създателите Ане Флипо и Доминик Ропион са съчетали доста умело плодовите нотки с тези на божур и роза. Ако тази година искате да дадете нов старт на живота си, то този свеж аромат е точно за Вас!

Miu Miu

Може би не сте чували името на тази марка, тъй като тя е от скоро на пазара. Запознайте се с Miu Miu. Марката е кръстена на внучката на основателя на модната къща Prada. Италианската дизайнерка Miuccia Prada иска да насочи прожекторите към собствения си талант, създавайки тази марка. През 2015 година на пазара се появява първият цветен аромат Miu Miu, спечелил сърцата на много жени.

В нашите ТОП 3 предложения за изкусителните най-добри пролетни аромати ще откриете Miu Miu Twist - нов пролетен парфюм, създаден в началото на тази година. Обявен е за изненадващ и пленителен, опияняващ и в същото време деликатен. Истинско олицетворение на контрастното италианско творчество на Miu Miu.

Ако искате да подчертаете нетрадиционната си красота и изтънченост всеки ден, то опитайте този парфюм и няма да останете разочаровани!

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent е символ на лукс и индивидуалност в света на парфюмерията и козметиката. Повече от 40 години създателят на марката е важна фигура, определяща световните модни тенденции. Несъмнено сериите дамски парфюми на марката са едни от най-добрите световни бестселъри. Но какво можем да Ви кажем за пролетните им мъжки аромати?

Отново ще Ви зарадваме с нещо ново! Защото новото вещае по-добро! Yves Saint Laurent Y е прекрасен пролетен мъжки аромат, който символизира целеустременост и ново начало. Предназначен за мъжете, които не се страхуват да мечтаят, да си поставят малки стъпки по пътя на успеха и да ги завоюват до една! Лице на аромата е певецът Адам Левин.