Преминете към основното съдържание

НАИСТИНА ПРЕПОРЪЧВАМ! Фон дьо тен за тяло и чорапогащи в спрей AirStocking

26.05.2015 г.

Notino

Прочитане за 4 минути

Затоплянето вече започна, а тези от Вас, които, като мен, не ходят на солариум и дори тази година не са успяха да се сдобият с бронзов загар през зимната отпуска на някое топло местенце, може би имат проблем.За щастие, аз открих и изпробвах продукти за изкуствен тен на марката "AirStocking" , които бързо и лесно придават на кожата здравословен тен, като едновременно с това я хидратират и покриват малките несъвършенства. Опитах още и фон дьо тен за тяло "AirStocking For Body", чорапогащи в спрей "AirStocking Premier Silk", и още един вид чорапогащи в спрей ,но със съдържание на диамантен прах-"AirStocking Diamond Legs".

ФОН ДЬО ТЕН ЗА ТЯЛО AIRSTOCKING FOR BODY

Не обичате да ходите на солариум? Или просто не разполагате с време и желаете веднага щом навън се затопли да имате бронзов загар?Следователно задължително е да изпробвате фон-дьо тен за тяло "AirStocking For Body". Предлага се в един единствен нюанс, който изглежда изключително естествено върху кожата (разбира се, ако не сте с прекалено потъмняла кожа), и я докосва с нежен бронзов оттенък.Предимство е също и това, че изравнява цвета на кожата и прикрива малките неравности по нея. Течната консистенцията на продукта го прави идеален за нанасяне, попива отлично в кожата и създава много нежен тънък филм върху нея ( при това незабележим), който изсъхва много бързо и изглежда страхотно. Нежно матира кожата, докато я хидратира и предпазва от ултравиолетовите лъчи.Трябва да признаем,че кожата изглежда отлично не само на пръв поглед, но и при допир тя е много гладка. "AirStocking For Body" издържа страхотно дълго, при мен издържа през целия ден. Вечер, фон дьо тена за тяло се отмива лесно със сапун и вода.

ЧОРАПОГАЩИ В СПРЕЙ AIRSTOCKING PREMIER SILK

Опитвала съм много марки чорапогащи в спрей ,но тези са определено най-добрите. Спреят има качества като тези на фон дьо тена за тяло. В случай ,че имате проблем с тена на краката, то именно този продукт ще Ви спаси. Достатъчно е сутрин да напръскате краката си на разстояние от около 20 см, после леко да масажирате и мигновено ще постигнете нюанса, според вашия избор ( предлагат се в няколко оттенъка).Краката ви ще изглеждат наистина перфектни, защото спреят също изравнява цвета на кожата и прикрива дребните несъвършенства ( дори и леки синини), създавайки ефект на идеално гладки крака. Нанасянето е буквално за няколко минути,а спреят засъхва много бързо и ефектът му е изключително дълготраен. Не се разтича или размазва дори когато навън е много горещо. Понеже имам чувствителна кожа, малко се притеснявах дали няма да я раздразни, но съвсем не й подейства така, даже напротив- след нанасяне, кожата ми е изключително гладка. Така че Ви препоръчвам да си купите спрея и да покажете красиво загорели крака възможно най-скоро!

ЧОРАПОГАЩИ В СПРЕЙ AIRSTOCKING DIAMOND LEGS

За разнообразие пробвах и чорапогащи в спрей с диамантен прах, който създава блестящ ефект.От тази гледна точка, трябва да похваля този продукт, че притежава всички отлични качества на гореспоменатия "AirStocking Premier Silk", но лично аз предпочитам да мина без ефекта на блестящите частици. Съдържанието им е наистина голямо, а краката ми бяха обсипани с фин диамантен прах. Със сигурност не мога да си представя как минавам по улицата през деня в такъв лъскав вид. Може би е подходящ за парти или за бал,но аз предпочитам да остана с класиката - без блясък.

Разбира се, трябва да отбележа, че продуктите "AirStocking" са най-добрите ,които съм ползвала напоследък. Представляват много по-добра алтернатива при кремовете за изкуствен тен (желания ефект ще постигнете мигновено, а цвета на кожата Ви ще бъде изравнен, при това не създава цветни линии като при другите автобронзанти) и класическите чорапогащи( в случая- чорапогащи в спрей). Благодарение на спрейовете, краката изглеждат страхотно, точно като с истински чорапогащи, само че се чувствате много по-комфортно без тях, през лятото не Ви е топло и можете да носите отворени обувки без никакви проблеми. Опитайте !