Преминете към основното съдържание

Най-добрите спирали за 2021 година, които са щадящи към портфейла ви!

28.02.2022 г.

Notino

Прочитане за 4 минути

Да откриеш правилната спирала за себе си е все едно да спечелиш шестица от тотото. Без значение дали искате да удължите, сгъстите или извиете миглите, трябва да можете да разчитате на нея на 100%. Защото добрата спирала е като най-добрата приятелка, без която не можете да живеете и благодарение на която се чувствате по-добре.

Как да нанасяме спиралата правилно:

  1. Четката се изважда от тубичката с въртеливо движение. Ако помпате с нея в тубичката, излишно вкарвате въздух вътре и така ускорявате изсъхването на спиралата. Леко изтрийте излишното количество продукт в ръба на тубичката, иначе може да слепне миглите ви.
  2. Започнете с долните мигли. Ако най-напред гримирате горните мигли, може да стане така, че спиралата да се отпечата от долната страна. На долните мигли често подхожда различен от черния цвят. Опитайте кафяв, син или виолетов, не се страхувайте от това!
  3. Горните мигли сресвайте грижливо с четката – от коренчетата към връхчетата – и не забравяйте да гримирате и долната, и горната страна на миглите. Отделете си достатъчно време, не бързайте за никъде и повторете няколко пъти, докато не сте доволни от резултата. В никакъв случай не движете четката от една на друга страна, така отново ще слепите миглите.
  4. Ако стане малък инцидент и излезете встрани, със сигурност не е по-добре веднага да изтривате петното, така то само ще се размаже още повече. Изчакайте, докато спиралата засъхне, после намокрете памучна клечка в продукт за отстраняване на грим и изтрийте внимателно.
  5. Винаги сваляйте спиралата със специален продукт за отстраняване на грим. Водата или обикновените почистващи продукти не разтварят напълно спиралата и така рискувате накъсване на миглите и зачервяване на очите.
  6. При ежедневна употреба спиралата ще издържи около 3 месеца. След това винаги я сменяйте с нова.

Нашите съвети за топ спирали:

Най-добрата спирала за драматичен вид:

Спиралата за обем Max Factor 2000 Calorie е продукт, на който най-добрите гримьори се доверяват безрезервно от години. Има интензивен черен цвят и още след първото нанасяне виждате разликата. Благодарение на класическата гъста четка успява да увеличи обема до 300%, като мигновено придава на очите драматичен вид. Нанесете я прецизно от коренчетата до връхчетата и срешете старателно. 

Най-добрата спирала за прецизно разделени мигли:

Спиралата за обем с 3D ефект Nobea Festive има пластмасова четка, която перфектно удължава и разделя миглите. И не само това! Достатъчни са няколко движения и благодарение на черните пигменти ще се радвате на чувствен обем и интензивна дълбочина.

Най-добрата спирала за сгъстяване:

Спиралата за обем и сгъстяване на миглите Bourjois Volume Glamour придава красив обем и блясък, но най-вече сгъстява миглите. Защото съдържа натурален восък и силиконов каучук, благодарение на които укрепва миглите, увеличава устойчивостта им, а предотвратява и отпечатването. 

Най-добрата спирала за ефект на изкуствени мигли:

Спиралата за ефект на изкуствени мигли L’Oréal Paris False Lash Bambi Eye има иновативна четка с дълги и къси влакна и ултра леки съставки, благодарение на което придава пленителен поглед на плаха кошута, на който никой не може да устои. Идеалният избор за специална вечеря!

Най-добрата спирала за удължаване на миглите:

Удължаващата спирала Black за екстра обем L’Oréal Paris Lash Paradise перфектно удължава, разделя, но не натоварва миглите и те са леки като перце. Рициновото масло ги поддържа гъвкави и подхранени. 

Освен съвършена дължина, удължаващата спирала L’Oréal Paris Unlimited осигурява на миглите ви и максимален обем. Защото има гъвкава четка, с която лесно ще достигнете и до най-малките мигли в ъгълчето на окото. Освен това е със специална формула, благодарение на която издържа през целия ден и не пада. 

Най-добрата спирала за обем:

L’Oréal Paris Mega Volume Collagene 24h съдържа восъци за обем и еластичност, които обгръщат всяка мигла, като по този начин гарантират интензивен обем без слепване или образуване на топчета. Колагенът от своя страна се грижи за миглите отвътре и ги хидратира. 

продукти