Безцветният грим също има цвят! Телесни палитри, които трябва да притежавате

23 март 2021 г.Notino

Тенденции идват и си отиват – това важи както в модата, така и в света на красотата. Но има някои константи, които са били тенденции, продължават да са и ще останат такива. И една от тези „all stars“ е телесният грим. Благодарение на шикозно съчетаните телесни палитри, пълни с естествени нюанси, имате почти всичко необходимо за грима, без значение дали се подготвяте за работа или за парти. Със сигурност трябва да притежавате поне една такава вкъщи, а за по-голяма сигурност, и една в дамската чанта. Кои са най-добрите?

Универсален помощник

Качествената телесна палитра сенки за очи в бежови и кафяви тонове е точно това, което не трябва да липсва в нито един козметичен несесер. Защото почти винаги я използвате – когато се приготвяте за работа и имате време само за бърз, естествен грим или когато искате да подчертаете погледа си, тъй като ви очаква парти. А какво правите, ако забравите хайлайтъра или бронзанта си? В палитрата с телесни тонове винаги ще намерите нюанс, който да ви спаси.

Застраховка в дамската чанта

Палитрата с телесни нюанси е точно това, което ще помогне не само в приготовленията ви вкъщи, но и когато искате да направите лека корекция на външния си вид. На кои палитри можете да разчитате в подобни ситуации?

Наистина много шик е палитрата сенки за очи Bourjois Eye Catching, която придава на очите ви дълбок и секси поглед, без да е нужно да разбивате касичката си. В нея ще намерите нюанси от топлата и студената скала, а опаковката включва също огледалце и апликатор. В дамската си чанта нямате нужда от нищо друго, ако носите това чудо.

Ако са ви достатъчни само основните цветове от спектъра, то със сигурност ще ви вдъхнови палитрата Shiseido Essentialist Eye Palette. Можете да комбинирате четирите високопигментирани сенки, както ви харесва. Резултатът винаги ще бъде неустоим поглед.

Перфектен стил и дълготрайни сенки ще откриете и в палитрата The Essential Multicolor Eyeshadow Palette от Bobbi Brown. Съдържа една основа за сенки и още четири, произволно комбиниращи се помежду си сенки, които ще се погрижат за идеалния ви телесен грим.

И вие ли се ядосвате, че единствената основа за сенки в палитрата, която ползвате най-често, свършва най бързо? С палитрата Smashbox Cover Shot Eye Palette това няма да се случи. В нея се крият точно две основи за сенки, които са допълнени от шест други. Всички са страхотно пигментирани и придават на погледа ви нужната искра.

Чудеса на мига

По-големите палитри не могат да се напъхат в дамската чанта, но предимството им е, че с тях като с магия завършвате целия си естествен грим. Светлите сенки можете да използвате вместо хайлайтър, а по-тъмните са перфектни за контуриране.

Палитрата сенки за очи Gosh Eyedentity в нюанс Be Honest със сигурност няма да ви разочарова.

Сред групата на топ палитрите в телесен нюанс със сигурност трябва да включим и Max Factor Masterpiece Nude Palette. Сенките ще издържат върху очите ви през целия ден и представляват невероятна комбинация от светли и тъмни тонове.

Палитрата MAC Cosmetics Eye Shadow x9 в нюанс Burgundy Times Nine е подходяща за използване на сухо или на мокро, така че, ако искате да направите грима си малко по-изразителен, навлажнете четчицата и така придайте наситеност на цветовете и дълбочина на погледа си.

Точно 18 телесни нюанса ви предлага Catrice Nude Peony. За наистина нежна визия изберете матовите тонове, а ако искате да подчертаете грима си, добавете някой от блестящите нюанси.

СЪВЕТ: Искате ли да подсилите перфектния си естествен вид? Заложете на емблематичната палитра Urban Decay Naked3. В нея ще намерите матови, перлени и металик сенки, които страхотно ще допълнят всеки дневен и вечерен тоалет.

Накратко, трябва да дадете шанс на качествената палитра с телесни нюанси. Решихте ли вече коя ще е вашата?

Прочетете повече