Преминете към основното съдържание

Бъдете мъж, верен на себе си

5.10.2020 г.

Notino

Прочитане за 2 минути

Notino представя парфюмната вода BOSS Bottled, отправяйки покана към всеки мъж да се наслади на собственото си житейско пътешествие.

В свят, в който пътят към себереализирането е по-многообразен от всякога, всеки мъж е свободен да бъде какъвто поиска. Придавайки дръзка нова насока на кампанията „Мъжът на днешния ден“, чието лице е световният посланик на аромата Крис Хемсуърт, изисканата парфюмна вода BOSS Bottled е въплъщение на потребностите и желанията на модерния мъж – на необходимостта да бъдеш верен на себе си. 

Тази пикантна дървесна композиция добавя нова наситеност към топлината и жизнеността на неподвластния на времето характер на BOSS Bottled и дължи своята сила и изтънченост на изключителната парфюмеристка Онорин Блан, която използва богата гама от специално подбрани натурални съставки. Уханна експлозия от ябълка и бергамот в контраст с отличаващ се черен пипер събужда сетивата, докато пикантната сърцевина се разкрива с пристрастяващи масла от кестен, кардамон и канела, които отвеждат към базови нотки от тъмен ветивер и мускус, за да се освободи финалният акорд на опушена кожа.Емблематичният флакон на BOSS Bottled само подчертава изключителността на аромата – той приютява сивкаво благоухание с топли кестенови полутонове, които отразяват типично мъжките тоналности на парфюмната вода. Матовата златиста капачка добавя изискан финален щрих.

Парфюмната вода BOSS Bottled внася свежи, стимулиращи и наситени тонове, които мотивират и вдъхновяват динамичния Мъж на днешния ден, допълвайки присъщите му амбиции и стремежи. Тя идеално отразява някои от неговите най-дълбоки желания: завръщане към вътрешната същност, поемане на съдбата в свои ръце и определяне на собствени критерии за успех.

BOSS BOTTLED: Вашият собствен път напредНовата парфюмна вода BOSS Bottled съчетава ароматна ябълка и канела с базови нотки от маслиново и сандалово дърво за свежо, наситено и мъжествено усещане.

1. Кулминацията на мъжкия чар
2. Аромат, който внушава увереност и вдъхновява за успехи
3. Създаден от експерти съвършен по своята същност аромат