Отзив: Топ 5 най-добри спирали

3 октомври 2018 г.Notino

Обърнахме се към бюти блогърката Тери, която подбра за вас пет фаворити от света на спиралите, които сама е тествала и е изключително доволна от тях.

Ще намерите ли сред тях вашия фаворит?

Най-добрите спирали

5. Avon True Colour

Тази спирала от Avon е отлична за тези от вас, които обичат лекия грим. Спиралата подчертава и удължава миглите, но не придава драматичност на погледа. Ефектът е по-скоро нежен.

4. Rimmel Wonder´Full Wake Me Up

Това е май най-ухаещата спирала, която познавам. Съдържа екстракт от краставица за хидратиране и подхранване на миглите. Спиралата Wonder'Full Wake Me Up разделя миглите отлично, подчертава ги, но отново не драматично, така че ще допадне и на почитателките на лекия грим.

3. Loreal Paris Volume Million Lashes

Ако търсите спирала, която ще ви подчертае миглите и същевременно ще ги разреше добре, то това е точната спирала за вас. Четката Volume Million Lashes прекрасно разресва миглите от корените им към краищата, разделя ги и същевременно подчертава.

2. Avon Mark

Тази спирала е за всеки, който копнее за обемни мигли. Умее да подчертае и сгъсти миглите, без да ги слепва. Четката на спиралата Mark е по-голяма, и поради това не я препоръчвам за по-къси мигли.

1. Lancôme Hypnôse Volume-à-Porter

Според мен това е кралицата сред всички спирали. Моите мигли са дълги, но равни и за да постигна извит ефект, винаги трябва да ползвам клещи за мигли, но това малко чудо умее да извие миглите прекрасно, извитата форма издържа през целия ден и освен това придава и обем. Дори след няколко седмици използване, миглите ми започнаха сами да се извиват. Четката е със среден размер, така че ще се справят с нея и притежателките на къси мигли.

Прочетете повече