“Тайното оръжие“ на първа среща

6 март 2019 г.Notino
Ароматите влияят на настроението ни, на емоциите, на решенията, дори и на умственото и емоционалното ни състояние. Нима някога не сте се опитвали да впечатлите някого с парфюма си? Парфюмът е задължителен реквизит особено при първа среща. Странно, но мозъка ни е програмиран така, че да реагира на определени нотки, които харесва и да ги свързва с човека, който е носил този аромат. Така, че мили дами и господа, запознайте се с най-добрите секси парфюмни нотки, подходящи да са Вашето „тайно оръжие“ на първа среща.

АРОМАТИ, КОИТО ВЛУДЯВАТ МЪЖЕТЕ

  1. Ванилия – Сладост, желание, страст… на това ухае ванилията. Нейната есенция е много силна и именно затова се използва при направата на кремове, парфюми, душ гелове, продукти за вана, свещи, та дори и сладкиши и напитки и т.н. Всеобщата любимка както на мъже, така и на жени се свързва с романтиката и нежността при първа среща.

Дамски ванилови парфюми: Armani Sì, Burberry Burberry for Women

Други ванилови продукти: Мляко за тяло Calvin Klein Euphoria

  1. Кокос – Когато споменем за кокоса, това с което правим асоциация са екзотичните тропически плажове и чистата синя вода на океана. Именно по тези места се среща да расте този екзотичен плод. Вкусът и ароматът на кокоса са пленяващи и отличителни. Ето защо толкова много мъже си падат по него…


СЪВЕТ: За да направите аромата на кожата си по-дълготраен използвайте душ гел или лосион за тяло, съчетани с парфюм от същата серия.

Дамски кокосови парфюми: Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Natural

Други кокосови продукти: Душ гел Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Natural

  1. Жасмин – Като едно от силно уханните, отличителни и запомнящи се аромати можем да определим жасмина. Това крехко цвете има уникално и интензивно ухание, което ще „омае“ противоположния пол.

Дамски жасминови парфюми: Marc Jacobs Daisy, Calvin Klein Beauty

АРОМАТИ, КОИТО ВЛУДЯВАТ ЖЕНИТЕ

  1. Мускус – Сещате ли се къде си правят „справка“ всички мъже, които искат да впечатлят жените? Колкото и да Ви се вижда странно мъжете четат женски списания! Да, именно в сайтовете свързани с мода и лайфстайл, както и в списанията мъжете откриват „ключа за палатката“. Е, в повечето теми за това, какъв аромат се харесва на жените, що се касае до мъжки парфюми на първо място се среща мускусът. И аз като представител на женския пол не мога да Ви дам конкретен отговор за това как мирише точно мускуса. Знам само, че ми харесва, че е отличителен и че определено прави впечатление. Така че мъже, смело се доверете на мъжките парфюми, съдържащи мускус!

Мъжки парфюми с мускус: Hugo Boss Boss Bottled Night, Davidoff Adventure

  1. Дървесни нотки – Разнообразието на дървесните ухания е голямо, но винаги ни напомня на топлина и уют. В повечето от случаите дървесни нотки ще откриете в мъжките аромати. Сякаш се доказва тезата, че мъжът до нас трябва да ни вдъхва сигурност, топлина и внимание. Така, че ако искате да направите добро впечатление на дамата на първа среща, то парфюмите с дървесни нотки ще Ви помогнат за това.

Мъжки парфюми с дървесни нотки: JOOP! Joop! Homme Wild

Прочетете повече