Преминете към основното съдържание

ТОП 5 продукти за растеж на косата

19.10.2017 г.

Notino

Прочитане за 3 минути

След лятото сте подстригали увредената от слънцето коса, но резултатът не ви харесва? Или вашата къса коса вече ви омръзва и искате да промените стила през следващия сезон?

Всеки от нас има свой собствен цикъл на растеж на косата и през есента тя расте по-бавно. Но не се отчайвайте. Съществуват няколко прости естествени трикове, с които вашата коса ще расте по-бързо.

Стресът е излишен. Косата ви в крайна сметка винаги ще порасне. А стресът няма да ускори растежа на косата, именно обратното. Прочетете нашите съвети за естествен растеж на косата и се запознаете с най-добрите продукти за растеж на косата, след чиято употреба за кратко време отново ще израснат богати къдрици.

Съвети за естествен растеж на косата

Струва ви се, че подпомагането на растежа на косата е сложен процес? В действителност то се крие в комбинацията на последователни стъпки, които можем лесно да извършваме в уюта на дома си. Бързият растеж на косата се дължи предимно на вашия здравословен начин на живот. Хранете се здравословно. Избягвайте некачествените храни и включете във вашето меню повече плодове и зеленчуци. Не забравяйте също да пиете много вода!
Вдъхновете своите съвети за естествен растеж на косата с употребата на това, което имате у дома в кухнята. Много ефективно природно средство, стимулиращо растежа на косата, е сокът от лук смесен с мед. Нанесете сместа на косата, масажирайте и оставете да престои 15-20 минути, преди да измиете. Повтаряйте цялата процедура два-три пъти седмично в продължение на три месеца. 
Сред другите съвети за растеж на косата, принадлежи разчесването с четка вечер преди лягане – с което се активира кръвообращението и се стимулира растежът на косата. За циркулацията също помага, когато при нанасяне на шампоан под душа масажирате кожата на косата. И също опитайте да вземате витамини! Те ще укрепят вашата коса и нокти.

Най-добрите продукти за растеж на косата

Най-бързият начин за растеж на косата е комбинацията на естествени методи с нашите най-добри продукти за растеж на косата. За растежа на косата особено помагат постоянство и дисциплина! Спазвайте проста рутина и ще видите, че резултатите ще се появят бързо!
Питате, какво да използвам за насърчаване растежа на косата? Ние съставихме списък на продуктите, които значително ще ви помогнат с растежа на косата.
Eucerin DermoCapillaire e високоефективен шампоан, който се бори с падането на косата и възстановява естествения й обем. Разработен е така, че насърчава здравословния растеж, без да дразни кожата на косата.
Ducray Anaphase е стимулиращ шампоан, подсилващ здравината и обема на косата, благодарение на своя състав, богат на различни витамини.

Vichy Dercos Energising предотвратява косопада и служи като серум, стимулиращ растежа на косата.
L'Oréal Professionnel Pro Fiber Rectify е следваща ефективна маска за коса, възстановяваща повредената коса и стимулираща растежа.
Търсите ли повече възможности? Опитайте маслата за коса Oil Miracle Argan Oil. Косата ви ще расте по-бързо, ще блести и ще излъчва сила.