Най-добрите летни парфюми за сезон 2019

4 юли 2019 г.Notino
Ах, тези дългоочаквани летни дни…За съжаление бързо минават, но пък защо да не им се насладим на макс! Ако и вие като мен с нетърпение сте очаквали термометърът да „чукне“ 30 градуса, то със сигурност е време да се подготвите напълно за топлото лято.

Лято без нов летен парфюм? Та на какво ще ни ухае тогава и с кой аромат ще свържем спомените си през 2019? Доверете ни се и тази година, ако все още не сте избрали летния си парфюм.

ПАРФЮМ ИЛИ ТОАЛЕТНА ВОДА?

Лятото е сезонът, през който е по-подходящо да използваме тоалетни води. Както знаете техния % парфюмна есенция не е толкова голям, колкото на парфюмната вода. Съчетанието на висока концентрация на парфюм с горещите летни дни не е подходяща, така че подберете по-лек и свеж парфюм. Но пък ако сте се влюбили в някоя парфюмна вода, не се разколебавайте! Всяко правило си има изключения!

„НЕ“ НА ВАНИЛОВИТЕ АРОМАТИ

Определено лятото свързваме със свежи парфюми с дъх на цветя, а не тежки ванилови аромати. Дори и да сте фен на кашмирените, ориенталски нотки, скрийте тези ухания в някой тъмен шкаф през лятото! Отдайте се на свежестта с полъх на цитруси, цветя, плодови и водни нотки и няма да сгрешите. Най-добрите летни аромати са именно тези семпли ухания, съдържащи по-простичка композиция.

МАЛКИ ХИТРИНИ

Може би досега не сте си задавали въпроса къде върху вас да нанесете летния парфюм? Не се пръскайте безразборно! Лятото е сезонът на „безгрижните“ коси, така че спокойно можете да впръскате летния аромат в косата си. Като добавка за тези от вас, които обичат да усещат парфюма върху себе си, напръскайте и ключиците.

Най-добрите летни аромати за мъже

Hugo Boss Boss Bottled Infinite

Paco Rabanne Invictus

Най-добрите летни аромати за жени

Armani Light di Gioia

Hugo Boss Boss Ma Vie

Yves Saint Laurent Mon Paris Floral

Davidoff Cool Water Woman

Ако сред нашите предложения не откриете вашия любим летен аромат, то тук можете да откриете по-голямо разнообразие от селекцията ни на най-добрите летни парфюми.

Прочетете повече