Преминете към основното съдържание

5 важни съвета за абитуриентския бал!

14.05.2019 г.

Notino

Прочитане за 2 минути

Времето лети неусетно и вече настъпи май месец- времето на абитуриентските балове! Дълги и трескави подготовки имат семействата на абитуриентите, но момичетата и техните родители имат в пъти повече детайли.

 Ако ви предстои да бъдете абитуриентки тази година, то вижте нашите 5 наистина важни съвети за балната вечер.

ТЕН

През май е все още рано за създаване на естествен тен, така че нека дружно да благодарим на създателите на солариума! Преди да се подложите на тази процедура за изкуствен тен обаче, задължително нанесете по тялото си крем за загар за солариум. Tannymaxx Beluga with Caviar ще спомогне за получаване на равномерен тен.

КОСА

Месеци преди бала всяко момиче започва да търси идеи за прически за бал или каталог за бални прически, откъдето да избере желаната визия. Ако сте се спрели на бална прическа с къдрици, е добре да измиете косата си предната вечер. Къдриците са много по-дълготрайни ако влагата е изцяло изкарана от косъма. Не забравяйте, когато миете косата у дома, да нанесете и маска за коса. Collistar Special Perfect Hair ще предаде повече обем на косата ви при обработка.

МИГЛИ

Всички момичета за абитуриентската си вечер разчитат на професионалния грим. Ако обаче ви е за първи път, то задължително отидете на пробен грим. Можете сами да изберете изкуствени мигли за абитуриенткия си грим. NYX Professional Makeup Wicked Lashes ще подчертаят перфектно очите.

ЗА ДАМСКАТА ЧАНТИЧКА

Знаете, че подготовката за балната вечер тече още от ранни зори и обикновено, докато стигнете до ресторанта, червилото ви може да е останало по бузите на роднини и приятели, които искат да ви поздравят с „Честито завършване!“. Затова сложете любимото си червило в дамската чантичка. Bourjois Rouge Edition Souffle de Velvet предлага едни от най-актуалните цветове за 2019г. Освен червилото вземете и компактна пудра, за да освежите грима си. Yves Saint Laurent Poudre Compacte Radiance Perfection Universelle ще предаде на кожата ви кадифен ефект.