Преминете към основното съдържание

Опитайте визията за Хелоуин pink #DollMakeup с Clinique

Защо не се преобразите в нещо различно на този Хелоуин? Вместо страшен грим, опитайте впечатляващата визия pink #DollMakeup. Тази невероятна визия съчетава меки розови нюанси с красива кожа и интензивен грим за очи. Направете нощта на Хелоуин вълшебна, вместо страшна!

Стъпка 1.

Нанесете тънък слой от Clinique Even Better™ Pore Defying Primer върху чиста и хидратирана кожа.  Разнесете основата върху цялото лице като подготовка за поставянето на грим или я носете самостоятелно. Оставете да изсъхне за една минута, преди да нанесете грима. Гримът ви ще издържи цяла нощ.

Стъпка 2.

След това нанесете малко количество от Clinique Even Better Clinical Serum Foundation SPF 20 там, където е най-необходимо, и разнесете. Впоследствие можете да нанесете още фон дьо тен за допълнително покритие. Тази основа е устойчива на вода, пот и влага, така че ще издържи по време на всички забавления на купона.

Стъпка 3.

Леката бронзираща пудра Clinique True Bronze™ Pressed Powder Bronzer създава естествен загар и придава на кожата вид на целуната от слънцето. Разнася се лесно, като ви помага да създадете желания ефект на загар. Удобната и компактна опаковка е перфектна за създаване на блестяща визия за нула време.

Стъпка 4.

Сега е време за очите. Придайте им цвят с Clinique All About Shadow™ Quad в нюанс Pink Chocolate. С тези 4 силно пигментирани сенки за очи можете да създадете всичко, от естествен ежедневен грим до драматична визия. Не се страхувайте да комбинирате цветовете. Има нужда и от малко драматичност. Особено на Хелоуин!

Стъпка 5.

Създайте драматичност с красиви и дълги мигли. Започнете от корените и нанесете спиралата Clinique High Impact™ Mascara по цялата дължина до краищата на миглите. Повторете, за да постигнете желания обем. За да нанесете върху долните мигли, дръжте спиралата вертикално и нанасяйте с върха на четчицата.

Стъпка 6.

Подчертайте устните си с Clinique Pop™ Matte Lip Colour + Prime в нюанс Rose Pop. Това червило покрива устните с интензивен цвят, който издържа в продължение на часове, а съдържащата се основа оставя устните гладки и хидратирани. Как да не се влюбите в нея?