Преминете към основното съдържание

Хелоуин визия: Spooky neon night

Подготвихме ви указание за Хелоуин визия, с която гарантирано ще засияете на всяко парти и ще я постигнете с помощта на три цвята и прецизните четки Real Techniques.

Стъпка 1

Изравнете нюанса на лицето с четката за фон дьо тен и любимия си фон дьо тен.

Стъпка 2

С помощта на по-малката кръгла четка и кремообразен цвят маркирайте формата на грима – очертанията на черепа. Освен това белият цвят в основата ще засили неоновата илюзия.

Стъпка 3

С помощта на блендиращата четка RT310 за сенки за очи от комплекта Everyday Essentials нанесете розова неонова сянка върху очертанията и я втрийте леко.

Стъпка 4

Използвайте по-малката компактна четка за най-тъмните черни сенки, които нанесете във вътрешната част на черепа, за да засилите впечатлението за дълбочина.

Стъпка 5

С прецизната четка за очна линия подчертайте контурите на черепа, които начертахте в началото.

Стъпка 6

По същия начин продължете с грима на очите. Най-напред с по-голямата блендираща четка втрийте сенки в неоново розов нюанс.

Стъпка 7

С по-малката плоска четка нанесете върху целия клепач черни сенки, за да може очите да си отиват и да допълват грима на лицето.

Стъпка 8

На окото, което е част от черепа, направете бяла линия, очертаваща очната орбита.

Стъпка 9

Прикрийте несъвършенствата под очите с коректор и гъбичка, която ще ви помогне да имате по-добър контрол при разпределянето на фон дьо тена.

Стъпка 10

Накрая със скосената четка очертайте веждите, които перфектно ще допълнят изразителните очи. Допълнете визията с тъмно или абсолютно черно червило, за да може устните да се съчетават цветово с цялостния грим.