Преминете към основното съдържание

Сдобийте се с поглед на Готическа кралица

Търсите вдъхновение за тазгодишния Хелоуин? Иска ви се да е нещо изразително и бързо? Това лесно ръководство ще ви покаже как да се гримирате като готическа кралица без много усилия. Достатъчно е да добавите черни дрехи и купонът може да започне!

1-ва стъпка

Най-напред нанесете малко руж по бузите.

2-ра стъпка

Изберете любимия си нетрадиционен оттенък сенки за очи (ние избрахме виолетов) и го нанесете по клепача. Кремообразнните сенки се нанасят добре с пръсти, а освен това можете да ги напластявате – зависи от това, колко интензивен оттенък искате.

3-та стъпка

С очна линия с остър връх очертайте възможно най-точни линии. Използвайте черна очна линия и не се притеснявайте да започнете от носа и да свършите при веждите. Така ще постигнете наистина драматичен грим. Изрисувайте линиите според настроението си – спокойно изберете и по-дръзки форми от нас!

4-та стъпка

Завършете визията с черна спирала. За да постигнете наистина драматичен уау ефект, препоръчваме да напластявате спиралата, докато сте удовлетворени от интензивността на погледа си!

5-та стъпка

А какво е готическа кралица без емблематично изразително червило? Изберете любимото си тъмно червило и довършете дръзката си визия за Хелоуин! Честит Хелоуин!