Преминете към основното съдържание

Маникюр за Свети Валентин: Страстни алени сърчица

Как да покажем, че от главата до петите сме готови за романтика? С тематичен маникюр, разбира се! За тези, които искат да си поиграят, имаме идея как да изявите креативността си. Тя ще се хареса и на любителите на дискретните фигурки, и на феновете на привличащите вниманието нокти, които веднага събуждат страстта.

СТЪПКА 1

Върху почистените и обезмаслени нокти нанесете тънък слой базов лак. По този начин маникюрът ви ще издържи по-дълго, а освен това ще предпазите естествените нокти от оцветяване. Оставете лака да изсъхне добре, за да работите по-лесно после.

СТЪПКА 2

Нанесете два тънки слоя телесен лак и не забравяйте да „опаковате“ нокътя така, че четката да премине изцяло през свободния му край. СЪВЕТ: Колкото по-тънък слой направим, толкова по-малко ще се олющва лакът. Освен това ще засъхва много по-бързо.

СТЪПКА 3

С червен лак направете в края на нокътя две кръгчета, които при пресичането си да образуват сърчице. Предимството е, че не ни трябват други помощни средства, стандартната четчица на лака е напълно достатъчна.

СТЪПКА 4

Повторете процедурата на всички пръсти.

СТЪПКА 5

Фиксирайте маникюра с топ лак и оставете да изсъхне добре. Това ви гарантира не само максимална издръжливост, но и съвършен блясък.