Преминете към основното съдържание

Романтична визия за Свети Валентин

Ако и вие искате да се почувствате като на червения килим, подготвихме за вас упътване за това, как да създадете съвършена празнична визия. А кое е най-хубавото? За нея са ви достатъчни само четири продукта и всичко се случва от удобството на дома ви!

СТЪПКА 1:

Основата на всеки грим, който трябва да издържи през целия ден, а и през цялата нощ, е качественият фон дьо тен. True Match от L´Oréal Paris хидратира кожата през деня и предлага отлично покритие с траен естествен финиш. Така той става ваш верен спътник при всеки изключителен повод, но и в ежедневието. Нанесете го с гъбичка или четка и втрийте добре в кожата.

СТЪПКА 2:

Задължителна част от тази визия са изразителните очи. Тук ще ви помогне хидратиращото червило Color Riche, което благодарение на кремообразната си формула влиза идеално в ролята на сенки за очи. За естествено дефинирани вежди използвайте ултра тънкия молив Skinny Definer, който позволява дори и най-деликатни движения. На обратната му страна има четчица, с която втривате пигмента за естествен ефект.

СТЪПКА 3:

Следващата стъпка са приковаващите вниманието мигли. Копнеете за професионални резултати? Не е нужно да прекарвате часове в салона. Новите спирали ProXXL от L´Oréal Paris заместват любимите салонни процедури – удължаване, обем и извиване. Вие коя ще изберете? Ако искате да придадете на погледа изключителна интензивност, очертайте очите и с черна линия. Очната линия в писалка Micro-Fine liner има екстра тънък връх за очертаване и на най-тънките линии, а благодарение на технологията за смесване на мастилото не изсъхва.

СТЪПКА 4:

Черешката на тортата са чувствените устни, които постигате отново с помощта на мултифункционалното червило Color Riche. Използвайте същия оттенък, както върху клепачите. По този начин визията придобива цялостно съчетаване и се отличава с изисканост.