Преминете към основното съдържание

На Хелоуин като Дракула? Имаме видео урок!

Не знаете как да се гримирате за партито на Хелоуин? Защо не се вдъхновите от истинския крал на всички вампири, граф Дракула? С няколко от продуктите на марката Smashbox и този видео урок гримът е лесен като детска игра и е готов само няколко минути!

Стъпка 1

За перфектна издръжливост на целия грим започнете с основата за грим Smashbox Photo Finish Foundation Primer. Тя изглажда и озарява кожата. След това уеднаквете кожата. Използвайте тониращия крем Smashbox Halo Healthy Glow All-in-One Tinted Moisturizer SPF 25, който не само че не се усеща върху кожата, но и я хидратира чудесно.

Стъпка 2

С кремавите сенки Smashbox Halloween Horror Collection Always On Cream Eye Shadow в нюанс Dracula нарисувайте върху горния клепач графична линия, която може да издължите в посока към слепоочията. Може да нанесете малко от сенките и върху долния клепач, за да направите погледа си наистина тъмен.

Стъпка 3

Дракула също има дълги мигли! За това ще ви помогне спиралата Smashbox Super Fan Mascara. Нанесете няколко слоя от нея върху горните и долните мигли.

Стъпка 4

Очертайте устните перфектно с червилото Smashbox Halloween Horror Collection Be Legendary Prime & Plush Lipstick в нюанс Dracula. След това размажете червилото в единия ъгъл на устните към брадичката с помощта на пръстите, четка или гъба, за да засилите кръвожадната си визия.

Стъпка 5

Напръскайте целия грим с фиксиращия спрей Smashbox Photo Finish Endurance. Гримът ще издържи в перфектно състояние през цялата нощ. Може да го вземете в чантата си за освежаване.