Преминете към основното съдържание

Грим за Хелоуин Череп от NARS

Чудите се какъв грим да си направите за Хелоуин? Опитайте да впечатлите с грим в стил череп. Ужасяващите хлътнали очи и лъснали зъби ще ви направят звездата на всяко хелоуинско парти. С нашето упътване ще се справите с тази страхотна визия лесно и у дома. Така че смело напред!

1-ва стъпка

Перфектният грим започва с перфектна кожа. Първо нанесете върху лицето фон дьо тен NARS Light Reflecting Foundation в цвета на кожата си. Така тя ще бъде перфектно изгладена и озарена. В случай на някакви недостатъци използвайте коректора NARS Radiant Creamy Concealer. За озаряване на лицето и кръговете под очите използвайте нюанс с два тона по-светъл от тона на кожата ви, а за прикриване на пъпки или пигментни петна – точно в цвета на кожата ви.

2-ра стъпка

Направете си сенки с палитрата NARS Voyageur Eyeshadow Palette Hibiscus в нюанс „Copper“. Нанесете среднотъмни сенки върху целия подвижен клепач, а линията на окото подчертайте с най-тъмните сенки. За допълнителен блясък на очите можете в средата на клепача да нанесете с пръст блестящи сенки. Придайте хубав обем на горните и долните мигли с няколко слоя спирала NARS Climax Mascara.

3-та стъпка

Сега идва ред на най-забавната част. С флумастер за лице NARS Climax Liquid Eyeliner нарисувайте череп. Като за начало очертайте около окото форма на „дупка“, която после ще запълните с флумастер. Около устните нарисувайте очертания на зъби, като не забравяйте да очертаете и оцветите и носа си. С флумастера ще се справите бързо, защото само с леко натискане тънката следа се превръща в дебела.

4-та стъпка

Накрая оцветете устните с червилото NARS Powermatte Lipstick в цвят „Sweet Disposition“. Този интензивен кадифен цвят издържа върху устните в перфектно състояние цяла нощ.