Преминете към основното съдържание

Искате да отидете на партито за Хелоуин като Франкенщайн? Със Smashbox е наистина лесно!

Имате ли усещане, че понякога сте друг човек? Защо не го използвате за Хелоуин? Този път опитайте да се превърнете в класическия филмов герой – чудовището Франкенщайн. За това ще ви помогнат страхотните продукти на Smashbox и лесният видео урок!

Стъпка 1

Подгответе грима си така, че да издържи през цялата нощ. Започнете с основата за грим Smashbox Photo Finish Foundation Primer, която изглажда кожата визуално, за да изглеждате като перфектно и страхотно чудовище.

Стъпка 2

След това нанесете тониращия крем Smashbox Halo Healthy Glow All-in-One Tinted Moisturizer SPF 25. Той хидратира страхотно и е лек, така че дори няма да го усетите. Ще видите само озарена кожа.

Стъпка 3

Нанесете кремавите сенки Smashbox Halloween Horror Collection Always On Cream Eye Shadow в нюанс Frankenstein върху очите и ги разнесете към слепоочията. Въображението не познава граници, така че може да нарисувате различни линии и петна върху тялото си.

Стъпка 4

Подчертайте добре миглите си със спиралата Smashbox Super Fan Mascara. Не се страхувайте да добавите още няколко слоя. И Франкенщайн може да има мигли като на кукла.

Стъпка 5

Не забравяйте за устните. Очертайте ги перфектно с червилото Smashbox Halloween Horror Collection Be Legendary Prime & Plush Lipstick в нюанс Frankenstein.

Стъпка 6

Тъй като е важно гримът ви да издържи перфектно през цялата нощ, фиксирайте получения резултат със спрея Smashbox Photo Finish Endurance. Не забравяйте да разклатите! Може да вземете спрея със себе си и да го използвате през вечерта за освежаване или за допълнително фиксиране.