Преминете към основното съдържание

Фестивална визия: Цветен фестивален блясък

Сезонът на фестивалите започна. Време е да извадим най-цветните фестивални гримове. Ярка визия, с която лицето ви сияе в наситени цветове, е идеалното допълнение към всеки тоалет. С подходящите продукти и няколко движения можете да имате уникален финиш, който ще издържи дори най-бурните нощи.

1. Стъпка

От изключителна важност при постигането на фестивална визия, която да издържи цял ден, е подготовката на кожата. Започнете с хидратиране на лицето с дълготраен хидратиращ продукт, като Hydro Protect Melting Moisturizer.

2. Стъпка

За сияен вид на лицето, като начало нанесете лек фон дьо тен, като Nude Drop Tinted Serum Foundation. Продължете с течен коректор, за да прикриете всички кръгове под очите или петна. Запълнете веждите с водоустойчив молив за вежди.

3. Стъпка

Осигурете си свеж и здрав вид с мек руж пудра, като Airblush Glow. Използвайте четка за руж, за да нанесете равномерно върху скулите. За още повече сияние нанесете All Over Glow Tint навсякъде, където има нужда от допълнителен блясък.

4. Стъпка

След това надградете визията на очите си със смела розова линия по сгъвката. Използвайте палитра сенки за очи, като Pro Slim Eyeshadow Palette Blushing Ocean, и с помощта на четка за сенки нанесете сенките в посока от средата към краищата.

5. Стъпка

Добавете блясък в очите си със синя очна линия, като я нанесете покрай линиите на клепачите. Calligraph Artist Matte Liner в нюанс ‘020 - Ocean Flirt’ върши чудесна работа за постигане на желания ефект.

6. Стъпка

За да получите екстравагантна визия, използвайте водоустойчива спирала, като Pure Volume Mascara, която придава на миглите максимална дължина и издържа цял ден.

7. Стъпка

Завършете фестивалната си визия с гланцирани розови устни! Нанесете плътен гланц, който придава на устните сияен финиш, като Plump It Up Lip Booster в нюанс ‘080 - Overdosed on Confidence’.

8. Стъпка

Готови за купон с ярки летни цветове! За допълнителна трайност фиксирайте грима си с дълготраен фиксиращ спрей.

Пробвай от Catrice