Преминете към основното съдържание

Наелектризиращ грим за очи

Посрещнете пролетта в пастелни цветове! И то не само, когато става дума за освежаване на гардероба, но и на грима. Опитайте еуфоричната визия с цветни очни линии с продукти на креативната марка Barry M.

СТЪПКА 1

Започнете с озаряващата основа за грим Barry M Fresh Face, която съвършено изглажда кожата ви и гарантира дълготрайна издръжливост на фон дьо тена.

СТЪПКА 2

Течният фон дьо тен от същата серия се приспособява към нюанса на кожата ви, с който прелестно се слива и скрива несъвършенствата. Освен изравняване и покритие осигурява хидратация и озаряване. Какво повече бихте могли да искате?

СТЪПКА 3

Започваме да контурираме! С бронзанта и хайлайтър Barry M Flawless Chisel Cheeks създавате по скулите си перфектно изрязани черти и подчертавате правилните зони.

СТЪПКА 4

Стигнахме до сенките! На ред е гримът за очите. Заложете на съблазнително съчетаната палитра Barry M Black Cherry и загребете с четчицата от бронзово-кафявия нюанс Bakewell, който нанесете в гънката на окото. Там ще придадете дълбочина чрез нанасяне на тъмните сенки Bitter. След това по цялата повърхност на клепача продължете със сенки в нюанс Glacé.

СТЪПКА 5

Още не прибирайте палитрата Black Cherry. За да направите първата, тъмновиолетова линия, ще ви трябва нюанс Poison. С негова помощ създавате котешка линия, която можете да продължите до ъгълчето на окото и да се радвате на т. нар. ефект „fox eyes“, който придава на погледа ви изискан израз.

СТЪПКА 6

Сега идва черешката на тортата за целия грим – очна линия в наелектризиращ син оттенък! Нанесете очната линия Barry M Hi Vis Neon в нюанс Blue в гънката, върху кафявите сенки. В този миг визията ви става наистина неустоима!

СТЪПКА 7

Можете да завършите гримирането на очите със спиралата Barry M That's How I Roll, която ще придаде на миглите ви максимална дължина и невероятен обем.