Преминете към основното съдържание

Nude Look: Нежен и естествен грим за всеки ден

Телесната визия, наричана още с грим-без грим, ни е много любима. И не само на нас. Лекият макиаж е сред трайните тенденции в последно време и все повече жени го предпочитат пред тежкия грим. Естествената визия, която подчертава красотата ви, е подходяща и за работа, и за парти. Подготвихме за вас една такава с продукти на марката Barry M.

СТЪПКА 1

Контурирането е основата, но внимание, то не трябва да се превръща в сложна задача, за която имате нужда от множество продукти и линийка, за да мерите чертите на лицето си. Достатъчни са ви стиковете Barry M Flawless Chisel Cheeks, с които създавате по лицето си перфектно изрязани черти и подчертавате правилните части. Нанесете бронзант по скулите и контура на носа, хайлайтър под очите, в центъра на носа и брадичката. И после само блендвайте и блендвайте, докато цветовете не се слеят с кожата ви.

СТЪПКА 2

Гримът на очите също ще отнеме само миг. За постигане на правилната телесна визия избираме палитрата сенки за очи Barry M Bare It All. В гънката на клепача нанесете нюанс Naked Eye, към който после добавете Restore, стигащ до външното ъгълче на окото за т. нар. опушен ефект. За целия клепач използвайте сияйния нюанс Golden Hour, а за озарен поглед във външното ъгълче нанесете малко от по-светлите сенки Concealed.

СТЪПКА 3

Нямате под ръка хайлайтър или просто не ви се рови из дълбините на козметичния несесер? Няма значение, извадете отново палитрата Bare It All! Загребете с четчицата малко от блестящия нюанс Au Naturel и го нанесете по изпъкналата част на скулите и горната част на носа за здрав и сияен финиш.

СТЪПКА 4

На естествената визия подхождат и естествено изглеждащи устни. Идеален избор в този случай ще бъде безцветният гланц. Например, Barry M That's Swell!, който им придава мигновен обем и едновременно с това ги подхранва.