Преминете към основното съдържание

Визия „clean girl“

Новата нашумяла тенденция от TikTok е тук! Създайте я с помощта на страхотните продукти Smashbox. Представяме ви визията в стил „clean girl“ (чисто момиче). Свежа и сияйна кожа на лицето, малко розов руж по бузите и блестящи устни. Минималистичната, изчистена визия подхожда на всяка романтична натура.

1-ва стъпка Лице

При грима в стил „clean girl“ на първо място е кожата на лицето, която сияе отвътре. Затова този грим започва с един от нашите праймери Photo Finish. Ако искате съвършено гладка и едновременно с това защитена кожа, този праймер е правилният избор за вас. Той осигурява дишаща, кадифено мека бариера и създава перфектна основа под грима. Изглажда кожата и я прави по-устойчива на увреждане от агресивните външни фактори, като замърсяване и синя светлина. Нанесете малко количество от продукта върху почистена кожа на лицето и разнесете. Кожата ви ще бъде съвършена с помощта на Halo TM, универсалния тониращ и хидратиращ крем с праймер и слънцезащитен фактор 25, който осигурява леко и естествено на вид покритие, като хидратира кожата на лицето за период от 24 часа. Всяка почитателка на „clean girl“ тенденцията, която мечтае за свежа и сияйна кожа, обожава този тониращ и хидратиращ крем. Той съдържа 81 % подхранващи съставки, които перфектно се грижат за кожата на лицето. Разклатете добре, нанесете върху лицето с леки потупвания на пръстите и разнесете старателно. Подчертайте чертите на лицето си с мултифункционалната палитра Cali Contour Palette, съдържаща озарител, бронзант и руж, благодарение на които ще придадете на кожата си дълбочина и сияние. Една капка от тониращия крем Smashbox Halo Cream Color Tint придава на лицето розовеещ цвят.

2-ра стъпка Очи

За очите залагаме на минималистична и монохромна визия. Започнете с корекции в областта под очите с озаряващия коректор Smashbox x Becca Under Eye Brightening Corrector. Той представлява цветен коректор с пълно покритие, който използва светлината за перфектно озаряване на тъмните кръгове под очите.  Нанесете с пръст сенките Smashbox Always On Cream Shadow Rose върху клепачите. Тези вегански кремообразни сенки за очи, които не са тествани върху животни, са обогатени с праймер и се разнасят много добре. С тях без усилия ще постигнете наситен цвят с естествен матов финиш. Накрая нанесете няколко слоя от дълготрайната спирала за очи Superfan, която удължава миглите, без да ги утежнява или слепва, като издържа цели 12 часа.

3-та стъпка Устни

Черешката на тортата в този грим са перфектните и сочни устни. Първо нанесете Smashbox Halo Cream Color Tint и разнесете цвета с пръст, за да го омекотите. За перфектни устни добавете капка от гланца за устни Smashbox Gloss Angeles Extra Shine.