Преминете към основното съдържание

Очарователна визия Sweet Strawberry Look с BarryM

Ще ви покажем как да постигнете деликатни нюанси на грима в ягодов цвят, които ще омагьосат не само вас, но и всички наоколо. Без значение дали ще ходите на парти, в офиса, или ще споделяте снимки в социалните мрежи. Дори и да сте начинаещи, с нашето указание ще се справите като професионалист!

Е, готови ли са устните ви за вкусните нюанси на ягодово червило, а очите ви за наситени сенки? Елате с нас, за да видите как можете да засияете. И така, да започваме! 

Стъпка 1

Дайте начало с праймера Barry M Fresh Face или Barry M Ready, Set, Prime!, които ще подготвят лицето ви за следващите стъпки. Изберете основата според оттенъка на лицето си и в зависимост от това, дали искате матов или свеж финиш. 

Стъпка 2

Нанесете по кожата на лицето фон дьо тена Barry M Fresh Face. Винаги избирайте нюанс, който е максимално подобен на естествения ви оттенък, за да постигнете ефект на изравняване.

Стъпка 3

Замаскирайте дребните несъвършенства, кръговете под очите или веничките с коректора Barry M Fresh Face и старателно го втрийте в кожата.

Стъпка 4

Преминете към контуриране и оформяне на лицето. Заложете на продукт, с който ще ви е лесно да работите. Чудесна е например палитрата за контуриране Barry M Chisel Cheek. Нанесете от нюансите ѝ по частите на лицето, които искате да подчертаете. Такива са скулите, контурите на носа и челото.

Стъпка 5

Ружът Barry M Heatwave ще ви помогне като с магия да придадете на грима си сочен и розов оттенък. Нанесете го по изпъкналите части на бузите и втрийте добре. Ако изберете кремообразния руж Barry M Fresh Face или Barry M Multitude Lip and Cheek Pen, можете да ги използвате и за очите и устните.

Стъпка 6

Подчертайте клепачите с блестящи сенки за очи. С тази задача ще ви помогнат металик сенките в молив Barry M Dazzle & Define или палитрата Barry M Black Cherry. Нанесете по-тъмни сенки в ъгълчето на окото и леко издърпайте, за да прелеете.

Стъпка 7

От палитрата Barry M Diamond Luxe, Barry M 40 Pan Palette или Barry M In The Stars изберете най-светлите блестящи сенки и ги нанесете в средата на клепача. За екстра сияен вид можете да използвате и хайлайтъра Barry M Fresh Face.

Стъпка 8

А сега луничките! Изрисувайте ги с помощта на очната линия Barry M Feather Brow Defining Pen или Barry M Ultra Brow 2-in-1, или с молив, чрез леки, бързи „почуквания“ в областта на носа и лицето. Направете така, че луничките да изглеждат възможно най-естествено.

Поглезете устните с ягодов вкус, блясък и обем. Съчетайте ги цветово с розовия нюанс на очите. Ако искате да дадете още малко свобода на грима си, заложете на наситен розов оттенък и допълнете с гланца Barry M That's Swell! за истински обем и плътност на устните.

Поглезете устните с ягодов вкус, блясък и обем. Съчетайте ги цветово с розовия нюанс на очите. Ако искате да дадете още малко свобода на грима си, заложете на наситен розов оттенък и допълнете с гланца Barry M That's Swell! за истински обем и плътност на устните.