Преминете към основното съдържание

Универсален и бърз грим за любовна среща

Няма нищо по-романтично от любовна среща на Свети Валентин. Запазихте ли маса в ресторанта? Избрахте ли подходящо облекло? Вече знаете ли с кого ще прекарате празника на влюбените? Значи ви остава само едно нещо – да измислите перфектния грим. Тази визия ще ви спаси, дори ако времето съвсем ви притиска. Подходяща е за романтична вечеря и за по-активна любовна среща.

Подготовка на лицето

Нанесете по лицето основа под фон дьо тен под формата на спрей. Това е най-бързата и проста възможност! Оставете праймера да попие за няколко секунди и продължете със следващата стъпка.

Кожа на лицето

Нанесете своя нюанс тониращ крем или фон дьо тен, ако търсите по-сериозно покритие. Продължете с коректор на всички места, които искате да озарите или пък да прикриете несъвършенствата. Втрийте всичко добре в кожата. Нанесете бронзант като се насочите към зоните, върху които естествено пада светлината – скулите, челото, носа и линията на челюстта. Малко кремообразен руж ще придаде цвят на лицето ви. Накрая озарете кожата с хайлайтър.

Сенки

За да придадете мечтателен оттенък на розовото, както при залеза на слънцето, нанесете руж Nature Enhanced Cream Blush върху клепачите. Понякога скоростта е решаваща и използването на един продукт на повече места със сигурност ще ви спести време.

Очна линия

Използвайте очна линия за драматични котешки очи. Очертайте линията по дължината на горните мигли за мигновено подчертаване и завършете като я издърпате в посока към края на веждите.

Драматични мигли

Финалът на грима за очите е нанасяне на спирала 10 sec High Impact Lift & Curl. Иновативната четка за повдигане на миглите обгръща вашите мигли с ултрачерната си формула. Удължава ги, дефинира ги и ги повдига.

Устни

В последната стъпка нанесете червило. Ако искате да подчертаете устните си с още една идея, преди гланца с потупване нанесете малко количество от ружа. По този начин придавате свързаност на цялостната визия, устните ви са с неустоим здрав цвят и благодарение на гланца са нежни и хидратирани.